lionel messi
Saved Read later
Deel dit bericht

Voor dit bedrag heeft Lionel Messi zijn linkervoet verzekerd

Lionel Messi wordt beschouwd als een van de beste voetballers aller tijden. Zijn linkervoet wordt gevreesd door menig doelman. Nu de wereldbeker met Messi naar huis gaat wordt zijn voet in het land bijna net zo aanbeden als religieuze relieken in het land. Reden genoeg voor de voetballer om dit lichaamsdeel te verzekeren, want er zal maar wat gebeuren met die onmenselijke voet.

Voetballegende Messi

Lionel Messi heeft op het gebied van voetbal vrijwel alles gewonnen wat er te winnen valt. Tot voor kort stond het winnen van het WK voetbal nog op zijn to-do lijstje, maar dat kan hij nu dus ook afstrepen. Als ze in Argentinië over Lionel Messi spreken dan wordt het woord ‘God’ meer dan eens genoemd. Zijn voet wordt vergeleken met dat van Hercules, dus deze legende vond dat zijn linkervoet wel een prijskaartje verdient.

Het is niet de eerste keer dat een topsporter zijn of haar lichaamsdeel op de verzekeringspapieren zet. Die andere voetballegende, Cristiano Ronaldo, liet eerder zijn benen voor het astronomische bedrag van 99 miljoen dollar verzekeren. Ook Gareth Bale verzekerde zijn benen voor 99 miljoen, en David Beckham verzekerde zijn benen én gezicht voor maar liefst 175 miljoen dollar. Zijn gezicht is namelijk ook inmiddels hét gezicht van vele merken geworden, waaronder dat van zijn eigen kleding- en parfumlijn.

Voor dit bedrag verzekerde messi zijn linkervoet

De bedragen die je hierboven leest vallen in het niet als je leest voor welk bedrag Lionel Messi zijn linkervoet heeft laten verzekeren. Hij heeft namelijk vast laten leggen dat hij 900 miljoen(!) uitgekeerd gaat krijgen als er wat gebeurt met dit legendarische lichaamsdeel. Dus mocht zijn voet onverhoopt moeten worden geamputeerd door een ongeluk of iets dergelijks, dan kan de voetballer het financieel nog wel even uitzingen.

Bekijk ook:
10 effectieve sporten om snel fitter te worden

Messi hoeft echter sowieso niet op een houtje te bijten, zijn vermogen wordt op dit moment geschat op een slordige 400 miljoen dollar. Dit heeft hij uiteraard verdiend met zijn prestaties op het voetbalveld, maar hij harkt ook jaarlijks miljoenen binnen door investeringen en sponsordeals. Daarnaast schnabbelt de getalenteerde voetballer ook bij door soms in een reclamespotje te spelen. Zijn bankrekening is dus nog groener dan het gras onder zijn magische voeten.

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.