Lionel Messi
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is de bizarre horlogecollectie van Lionel Messi

Voetballegende Lionel Messi verdient bakken met geld als het gaat om zijn kwaliteiten als topvoetballer. Hij zit inmiddels helemaal op zijn plek bij voetbalclub Paris-Saint-Germain. Hij weet ook daar bakken met geld binnen te harken en laat het breed hangen. Zijn vrouw, Antonella Roccuzzo werd in Februari 24 jaar oud, en dat moest worden gevierd.

Lionel Messi werd schatrijk met voetballen

De 34 jarige Lionel Messi heeft zowat alle prijzen gewonnen die er te winnen vallen op voetbalgebied. Het geld wat daarbij komt kijken is verbazingwekkend veel. Met een jaarsalaris van 41 miljoen dollar heeft de Argentijnse voetballer niets te klagen. Hij leeft dan ook het leven van een wereldster, inclusief de meest exclusieve auto’s, kasten van huizen en dure merkkleding.

Terug naar de verjaardag van zijn vrouw. Voor deze gelegenheid vlogen ze terug naar Barcelona om het te vieren met goede vrienden en familie. Op de foto’s die naar buiten zijn gebracht kunnen we zien dat Lionel Messi tijd doorbrengt met Luis Suárez en Cesc Fabregas. En die tijd kan hij mooi checken op de peperdure horloge dat hij om zijn pols heeft. En het is niet het enige dure horloge in zijn collectie.

Bekijk ook:
Sexting: een serieus probleem van deze tijd

De stervoetballer draagt peperdure horloges

Op de foto hierboven draagt de voetballegende een Patek Philippe Nautilus 5980 Chonograph. Dit 18 karaats gouden horloge heeft hem zo’n 400.000 dollar gekost. Normaal gesproken kost dit horloge ‘maar’ 97.500 dollar, maar omdat dit om een speciale editie gaat is de prijs van zijn exemplaar extreem hoog. Maar hij heeft nog meer dure klokkies. Zoals een Jacob & Co collectie, bestaande uit vijf horloges, waarvan de duurste alleen al ruim 200.000 dollar is.

Daarnaast heeft hij ook nog een exclusieve Jacob Epic X Chrono EC423.32.OE.LL.J, waar hij ruim 150.000 dollar voor heeft betaald. Als hij een keer wat anders wilt dan heeft hij ook nog de keus tussen een Hublot Bat Bang Tourbillon ter waarde van 133.000 dollar, en nog een Patek Philippe Nautilus 5711/1A-011 Silver. We kunnen dus vaststellen dat Lionel Messi tijd kostbaar vindt, en dit op de meest exclusieve manier laat zien. Hieronder een selectie foto’s van de uurwerkjes van deze voetballer.

Bekijk ook:
Alles wat je moet weten over een keratine behandeling

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.