Dit megasalaris verdient Lionel Messi bij Paris Saint-Germain 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit megasalaris verdient Lionel Messi bij Paris Saint-Germain

Deze zomer vertrok Lionel Messi bij FC Barcelona en ging hij naar Paris Saint-Germain. Bij de Franse topclub heeft de Argentijns het echter niet slecht voor elkaar, want de voetballer kan daar in de komende jaren een megasalaris verdienen. Ben je benieuwd naar het gigantische salaris van Messi? Lees dan snel verder!

Volgens de Franse krant L'Équipe kan Lionel Messi in drie jaar tijd meer dan 100 miljoen euro aan salaris verdienen bij Paris Saint-Germain. De krant meldt dat Messi maar liefst 30 miljoen euro krijgt voor zijn eerste jaar in Frankrijk. Vervolgens kan hij in zijn tweede jaar bij PSG nog meer gaan verdienen, want dan kan hij op maar liefst 40 miljoen euro rekenen. Die riante stijging krijgt Messi als een soort van loyaliteitsbonus. Mocht Messi het zo leuk vinden in Parijs en ook nog een derde jaar bijtekenen, dan krijgt Messi nog eens 40 miljoen euro bijgestort op zijn al goedgevulde bankrekening. In totaal kan hij dus in drie jaar 110 miljoen euro verdienen. Niet slecht voor een voetballer die inmiddels 34 jaar oud is! Al blijft het natuurlijk Messi!

Bekijk ook:
Lionel Messi Quiz

Megasalarissen bij PSG voor Messi en andere sterren

Lionel Messi is met een salaris van 30 miljoen euro voor dit jaar zonder twijfel een van de grootverdieners van PSG. De voetbalclub uit Parijs is echter wel gewend om flinke salarissen uit te betalen aan hun sterren, want ze hebben nog meer voetballers die gigantisch veel geld verdienen.

Zo is Neymar een andere grootverdiener van PSG. De Braziliaanse voetballer – die eerder al samen speelde met Messi bij FC Barcelona – krijgt naar verluidt bijna net zoveel geld per jaar als zijn collega. Kylian Mbappé verdient aanzienlijk minder dan Messi en Neymar, en zou ongeveer 15 miljoen euro per jaar krijgen aan salaris. Dat ligt overigens niet aan PSG, want de Franse voetbalclub wil dolgraag met Mbappé verlengen en hem dan een supersalaris geven. Mbappé heeft daar voorlopig echter geen interesse in en heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Real Madrid.

In Parijs speelt sinds dit seizoen ook een voetballer uit Nederland, want Georginio Wijnaldum maakte onlangs de transfervrije overstap naar PSG. Wijnaldum heeft daar een prachtig salaris van ongeveer 10 miljoen euro per jaar. Daarmee is hij niet een van de best betaalde PSG spelers, maar met dat salaris hoor je hem waarschijnlijk niet klagen.

Bekijk ook:
Top 50 mooiste goals van Lionel Messi

Salaris Ronaldo bij Manchester United

Niet alleen Lionel Messi maakte dit seizoen een veel spraakmakende overstap. Ook zijn grote rivaal Cristiano Ronaldo veranderde deze zomer van club. Ronaldo vertrok uit Italië en keerde terug bij Manchester United. Daar gaat hij grappig genoeg ongeveer net zoveel als Messi verdienen. Naar verluidt krijgt de Portugese voetballer namelijk zo'n 30 miljoen euro voor zijn eerste jaar bij zijn oude club. Zo zie je maar weer dat de twee sterren nog steeds erg aan elkaar gewaagd zijn.

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.