Grappige dierenfilmpjes in de dierentuin; kan jij kijken zonder te lachen? 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Grappige dierenfilmpjes in de dierentuin; kan jij kijken zonder te lachen?

Zin in een leuke, maar moeilijke challenge? Probeer dan deze supergrappige video met dierenfilmpjes te kijken zonder te lachen. Het lukt je waarschijnlijk niet, maar dat is ook eigenlijk de bedoeling!

Dieren kunnen best grappig zijn. Dat bewijzen de filmpjes van de bovenstaande video wel. Het is toch hartstikke grappig als iemand zich de pleuris schrikt omdat een beestje een onverwachte beweging maakt. Of wanneer je t-shirt als maaltijd wordt gebruikt. En als iemand in zijn of haar gezicht wordt gespuugd door een lama. Of nog beter: als je selfie wordt verstoord door een dier dat niet mee wil werken. In de video hierboven kan je het allemaal zien, en meer.

Kan jij deze video kijken zonder te lachen? Het lijkt een onmogelijke opgave, maar misschien heb jij wel een echte pokerface. Of je laat je lekker gaan en lach de hele tijd, dat mag natuurlijk ook. En dat is ook niet erg, want lachen is gezond.

Succes en veel plezier! En laat in de comments weten welk filmpje jij het grappigste vond.

Bekijk ook:
Huisdierenquiz

Meer dierenfilmpjes

Ben jij fan van dierenfilmpjes? Dan hebben we op Trending.nl nog meer leuke content voor je. Probeer eens de volgende aanraders:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.