in ,

Grappige dierenfilmpjes in de dierentuin; kan jij kijken zonder te lachen?

Veel kijkplezier!

Zin in een leuke, maar moeilijke challenge? Probeer dan deze supergrappige video met dierenfilmpjes te kijken zonder te lachen. Het lukt je waarschijnlijk niet, maar dat is ook eigenlijk de bedoeling!

Dieren kunnen best grappig zijn. Dat bewijzen de filmpjes van de bovenstaande video wel. Het is toch hartstikke grappig als iemand zich de pleuris schrikt omdat een beestje een onverwachte beweging maakt. Of wanneer je t-shirt als maaltijd wordt gebruikt. En als iemand in zijn of haar gezicht wordt gespuugd door een lama. Of nog beter: als je selfie wordt verstoord door een dier dat niet mee wil werken. In de video hierboven kan je het allemaal zien, en meer.

Kan jij deze video kijken zonder te lachen? Het lijkt een onmogelijke opgave, maar misschien heb jij wel een echte pokerface. Of je laat je lekker gaan en lach de hele tijd, dat mag natuurlijk ook. En dat is ook niet erg, want lachen is gezond.

Succes en veel plezier! En laat in de comments weten welk filmpje jij het grappigste vond.

Bekijk ook:
Huisdierenquiz

Meer dierenfilmpjes

Ben jij fan van dierenfilmpjes? Dan hebben we op Trending.nl nog meer leuke content voor je. Probeer eens de volgende aanraders:

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe wordt de Nederlandse bodem gebruikt?

Kan jij het raadsel van Einstein oplossen?