blank

Hartverwarmend: 10 filmpjes van dieren die worden gered

0 Shares

Veel mensen houden van schattige dierenfilmpjes en met een beetje goed zoeken kom je genoeg leuke content tegen op sociale media. Vaak zijn het leuke filmpjes van onbezorgde dieren. Maar helaas heeft niet ieder dier een happy leven. Gelukkig zit de wereld vol goederikken die op pad gaan om dieren te redden. En dat levert soms prachtige en emotionele beelden op.

We hebben 10 van deze hartverwarmende reddingen op een rij gezet. Maar let op; sommige beelden zijn best schokkend en super zielig. Gelukkig loopt het goed af!

Gered: puppy’s van de teer

Deze puppy’s beleefden waarschijnlijk hun ergste nachtmerrie. Ze kwamen vast te zitten in de teer en konden daardoor bijna niet meer bewegen. Gelukkig werden de puppy’s uiteindelijk succesvol van de teer bevrijd.

Gered: babyolifant uit een kuil

Deze babyolifant zat vast in een diepe kuil. Met een graafmachine kon de kleine olifant worden bevrijd. Daarna gingen de olifanten weer op pad. Maar niet voordat de redders werden uitgezwaaid door de opgeluchte moeder.

Bekijk ook:
Dexter is terug in een nieuwe trailer

Gered: Moederhond en haar puppy’s

Deze moederhond leefde samen met haar puppy’s in een grote pijp. De omstandigheden waren echter veel te koud om te overleven, dus ging de hond opzoek naar iemand om hun te redden.

Gered: drie uitgehongerde paarden

Deze paarden kregen lang niet genoeg te eten. Ze waren daardoor erg dun waardoor je zelfs vingers tussen hun ribben kon leggen. Gelukkig werden ze gered, en nu rennen zij vrolijk rond in de wei.

 

Gered: oude hond

Deze oude hond wilde even zwemmen, maar verdronk bijna. Gelukkig was er een brandweerman in de buurt om hem te helpen. Dat liep maar net goed af!

Gered: puppy

De transformatie van deze puppy is echt ongelofelijk. Dit zielige hondje had bijna geen vacht meer toen hij werd gered. Op ’t begin lijkt de puppy weinig levenszin te hebben, maar gelukkig is daar verandering in gekomen.

Gered: eendenkuiken

In Israel werd een ziek eendenkuikentje gered door Danielle. Met extra veel zorg werd het kuiken al snel beter. Het kuiken wilde na die goede zorg niet meer terug naar zijn oude familie. Danielle was namelijk zijn “moeder”.

Bekijk ook:
Video: Enorme slang verstopt zich in de supermarkt

Gered van de jacht

Sommige dieren moeten worden gered van andere dieren en mensen. Net zoals deze vos die bijna het slachtoffer was geworden van een vossenjacht in Engeland.

Gered van de kou

Soms hebben dieren gewoon last van het weer. Als de temperaturen onder de nul verdwijnen, kan dat zomaar problemen opleveren voor onze dierenvrienden. Dat kan je goed zien in de volgende compilatie:

Gered van het vuur

Niet alleen de kou kan een probleem vormen voor de dieren. Ook hoge temperaturen en de branden die daardoor mede ontstaan kunnen zeer gevaarlijk zijn. Zo zorgden de enorme bosbranden in Australië begin dit jaar voor vele gevaarlijke situaties. Gelukkig konden sommige dieren worden gered.

Meer leuke filmpjes van dieren?

Ben jij nou helemaal fan van dierenfilmpjes, dan hebben we op Trending.nl nog meer content voor je! In deze video zie je hoe alle honden van een dierenasiel een nieuw baasje krijgen van YouTuber MrBeast. En in deze video kan je zien hoe dieren andere dieren redden. Of wil je gewoon schattige dierenfilmpjes zien, dan is deze top 10 met schattige dierenfilmpjes echt iets voor jou!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.