Honden in dierenasiel krijgen een baasje 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Honden in dierenasiel krijgen een baasje

Foxtrot, Winston, Iris en Monica zijn zomaar wat honden die dankzij MrBeast en zijn YouTube-kanaal een nieuw baasje vonden. MrBeast besloot namelijk in deze video alle honden van een dierenasiel te voorzien van een nieuw thuis. 

Het leven van een hond is niet altijd even gemakkelijk. Sommige honden hebben geen baasje (meer) en eindigen dan in het dierenasiel. Soms moeten ze daar maanden – of helaas zelfs langer – wachten op een nieuw baasje die ze mee naar huis neemt. YouTuber MrBeast had het duidelijk te doen met de honden van het dierenasiel Furkids in de Amerikaanse staat Georgia, en besloot kosten nog moeite te sparen om elke hond te voorzien van een nieuw thuis.

In de video is te zien hoe MrBeast te werk gaat. Door een indrukwekkende marketingcampagne weet hij binnen een mum van tijd potentiële baasjes naar het dierenasiel te lokken. En voor alle baasjes staat er zelfs een leuke verrassing te wachten. Want de baasjes gaan niet alleen naar huis met een nieuwe viervoeter, maar ook met een flinke bonus. Zo kreeg elk baasje een “beloning” voor het adopteren van een hond, en dan praten we niet over een simpel tegoedbonnetje. Nee, zo kregen enkele baasjes tegoedbonnen van maar liefst 5.000 tot 10.000 dollar voor hondenspeelgoed, en een ander baasje kreeg een hondenverzekering voor jaren. Niet verkeerd voor het aanschaffen van een nieuwe hond!

Bekijk ook:
Video: Zo ziet de planeet Jupiter eruit

MrBeast is een YouTuber die erom bekend staat vaker van dit soort goede doelen te steunen of zelf te ondernemen. De YouTuber gebruikt zijn vermogen om de wereld te verbeteren, zoals hij zelf aangeeft. Eerder kwam hij bijvoorbeeld ook in het nieuws toen hij 20 miljoen bomen wilde gaan planten om klimaatverandering tegen te gaan.

Bekijk ook:

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

One Comment

  1. HondenWiki Reply

    Hij heeft van mij een fan gemaakt. De meeste grote youtubers zijn alleen maar bezig met clickbait om zo veel mogelijk geld te verdienen. MrBeast heeft er tenminste een goed doel achter zitten, die bomen-actie was ook al geniaal. Mooi dat hij naast het klimaat nu ook iets voor honden doet!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.