in ,

CoolCool NiceNice LOLLOL OMGOMG sadsad

Top 10 schattige babydieren die je moet knuffelen

Aaaah koetsjie-koetsjie

Het zijn eenzame tijden nu de Coronacrisis overuren draait. We zitten maar thuis, mogen niet uit eten, mogen geen festivals organiseren en zelfs in het bos is samenkomen uiterst onverstandig. Veel mensen nemen hun uitvlucht tot het bouwen van een schuilkelder, het verven van het huis, voetballen met de kinderen voor de verandering, of het nemen van een huisdier. We zijn op zoek naar warmte, naar vermaak, en dat vinden we massaal in een hond, kat, een konijn etc.

Als je met deze koude dagen je eenzame en ijskoude hart wilt verwarmen dan moet je kijken naar deze video. In dit filmpje zie je 10 dieren in de jongste jaren van hun leven, babydieren dus. Ze zijn stout, ze zijn wollig, ze zijn stuntelig en dus uitermate geschikt om een glimlach op je zure gezicht te toveren. Dus trek een panda onesie aan, zet wat oerwoudgeluiden op en waan jezelf in deze schattige online-dierentuin, want zeg nou zelf, wordt jij niet blij van deze beelden?

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Een Reactie

Plaats een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

brandbrief verpleegkundige

Verpleegkundigen sturen brandbrief aan kabinet

Wil je binnenshuis de beste lucht? Verdiep je dan eens in een luchtbevochtiger!