nieuw seizoen chateau meiland

Nieuw seizoen Chateau Meiland dit voorjaar op televisie

0 Shares

Wie fan is van de Meilandjes kan de wijn alvast klaarzetten. SBS en Talpa hebben laten weten dat het nieuwe seizoen van Chateau Meiland dit voorjaar al op televisie zal verschijnen. Het zal er wel iets anders aan toe gaan dan eerdere seizoenen aangezien de familie vaarwel heeft gezegd tegen Frankrijk.

Nieuw seizoen Chateau Meiland

Martien, Erica, Maxime en Claire wonen tegenwoordig in Hengelo. Hoe lang dat precies zo zal zijn is echter nog maar de vraag aangezien Erica heeft laten weten dat de familie weer zal verhuizen. Dit heeft vooral te maken met de bestemmingsplanproblemen met de gemeente Bronckhorst. Tevens is de verhuizing naar Hengelo ook niet zo soepel gegaan. Er is dan ook een kans dat we hier mee over te weten zullen krijgen in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. Wat we precies te zien krijgen in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is nog niet bekend. Hier willen SBS en Talpa beiden niets over loslaten.

Bekijk ook:
Familie Meiland wilt meer rust in 2021

Maxime Meiland gaat samenwonen

Waarschijnlijk zal Maxime Meiland niet meeverhuizen. Samen met haar vriend Leroy wil zij een huisje zoeken waar zij samen met dochtertje Claire kunnen gaan wonen. De twee lijken hier serieus op in te willen gaan aangezien het appartement van Leroy in Hoofddorp al verkocht is. Er zit dus enige spoed achter. Tijdens ‘Kerst met de familie Meiland’ heeft Maxime laten weten dat zij heel graag met Leroy zou willen trouwen, maar dat de beslissing hiervoor bij haar vriend ligt. De relatie wordt in ieder geval goedgekeurd door vader Martien die claimt dat zijn dochter een totaal ander mens is geworden sinds de cameraman in haar leven is.

Hoeveel verdienen de Meilandjes?

In het radioprogramma Veronica Inside heeft radio-dj Niels van Baarlen bekend gemaakt dat de familie ongeveer €50.000 euro per aflevering zou krijgen. En dan hebben we het alleen nog maar over de afleveringen op tv. Er is ook nog een tv, eerder hadden ze dan het chateau en Martien heeft ondertussen ook allerlei rollen in andere programma’s en reclames. Volgens de Meilandjes klopt dat bedrag echter niet en zouden ze alleen maar kunnen dromen van zo’n bedrag.

Bekijk ook:
Björn de Vries is in één klap beroemd dankzij zijn Martien Meiland imitatie
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.