nieuw seizoen chateau meiland
Saved Read later
Deel dit bericht

Nieuw seizoen Chateau Meiland dit voorjaar op televisie

Wie fan is van de Meilandjes kan de wijn alvast klaarzetten. SBS en Talpa hebben laten weten dat het nieuwe seizoen van Chateau Meiland dit voorjaar al op televisie zal verschijnen. Het zal er wel iets anders aan toe gaan dan eerdere seizoenen aangezien de familie vaarwel heeft gezegd tegen Frankrijk.

Nieuw seizoen Chateau Meiland

Martien, Erica, Maxime en Claire wonen tegenwoordig in Hengelo. Hoe lang dat precies zo zal zijn is echter nog maar de vraag aangezien Erica heeft laten weten dat de familie weer zal verhuizen. Dit heeft vooral te maken met de bestemmingsplanproblemen met de gemeente Bronckhorst. Tevens is de verhuizing naar Hengelo ook niet zo soepel gegaan. Er is dan ook een kans dat we hier mee over te weten zullen krijgen in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. Wat we precies te zien krijgen in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is nog niet bekend. Hier willen SBS en Talpa beiden niets over loslaten.

Bekijk ook:
Familie Meiland wilt meer rust in 2021

Maxime Meiland gaat samenwonen

Waarschijnlijk zal Maxime Meiland niet meeverhuizen. Samen met haar vriend Leroy wil zij een huisje zoeken waar zij samen met dochtertje Claire kunnen gaan wonen. De twee lijken hier serieus op in te willen gaan aangezien het appartement van Leroy in Hoofddorp al verkocht is. Er zit dus enige spoed achter. Tijdens ‘Kerst met de familie Meiland' heeft Maxime laten weten dat zij heel graag met Leroy zou willen trouwen, maar dat de beslissing hiervoor bij haar vriend ligt. De relatie wordt in ieder geval goedgekeurd door vader Martien die claimt dat zijn dochter een totaal ander mens is geworden sinds de cameraman in haar leven is.

Hoeveel verdienen de Meilandjes?

In het radioprogramma Veronica Inside heeft radio-dj Niels van Baarlen bekend gemaakt dat de familie ongeveer €50.000 euro per aflevering zou krijgen. En dan hebben we het alleen nog maar over de afleveringen op tv. Er is ook nog een tv, eerder hadden ze dan het chateau en Martien heeft ondertussen ook allerlei rollen in andere programma's en reclames. Volgens de Meilandjes klopt dat bedrag echter niet en zouden ze alleen maar kunnen dromen van zo'n bedrag.

Bekijk ook:
Björn de Vries is in één klap beroemd dankzij zijn Martien Meiland imitatie

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.