whatsapp bespioneren
Saved Read later
Deel dit bericht

3 methoden om Whatsapp-gesprekken te kunnen bespioneren

WhatsApp wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt, en waarschijnlijk ook door jouw vrienden, familie of je partner. De meeste app-gesprekken die ze voeren zijn uiteraard vertrouwelijk, maar als jij je vriend of vriendin ervan verdenkt een scheve schaats te rijden dan zijn er mogelijkheden om dit te controleren. In dit artikel laten we drie waterdichte methoden zien waarmee jij stiekem mee kunt lezen met de gesprekken van een contact op WhatsApp.

Een spionage-app

Als je een spionage-app gebruikt, dan kun je makkelijk de gesprekken van je contact bespioneren. De meest bekende spionage-app is My Spy. Deze app is niet te zien door de gebruiker van de bewuste smartphone als het eenmaal is geïnstalleerd. Je hebt dus wel even toegang tot de doeltelefoon nodig. Als de app is geïnstalleerd kun je alle gesprekken meelezen, documenten inzien, en gedeelde foto’s bekijken.

WhatsApp Web-functie

Als je de WhatsApp webversie gebruikt, dan kun je op je laptop of desktop de gesprekken van je contact bespioneren. Je hebt heel even de smartphone van je contact nodig, en de QR-code scannen die in de webversie staat om te connecten. Als de verbinding tot stand is gekomen dan kun je alles zien wat er wordt gedeeld door je contact. Zolang de doeltelefoon is verbonden met internet kun jij de gesprekken zien.

whatsapp spionage app

Gebruik een kloon-app

Er zijn apps die de WhatsApp van je contact kunnen klonen, en de applicatie in die vorm op een andere smartphone kunnen zetten. Voorbeelden hiervan zijn AppClone en Parallel Space. Als je deze kloon-app op je telefoon installeert zul je wederom heel even toegang moeten hebben tot de doeltelefoon om een verificatiecode te valideren. Daarna heb je toegang tot alle gesprekken van je contact.

Bekijk ook:
Tien tips om WhatsApp nog beter te gebruiken!

Privacy respecteren

De bovenstaande tips zijn uiterst effectief, maar mogen niet voor kwaadaardige of illegale doeleinden worden gebruikt. Het is uiteraard logisch dat er bij vermoeden van overspel, of ter bescherming van een kind, inzage in gesprekken op WhatsApp gewenst is. Als er geen gegronde reden tot onderzoek is, dan is het belangrijk dat de privacy van de betreffende persoon wordt gerespecteerd.

spionage whatsapp

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

2 Comments

  1. Fons Reply

    Bij vermoeden van overspel vind je het logisch dat de privacy niet wordt gerespecteerd? Besef je wel wat je hier zegt en wat kg hiermee legitimeert?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.