maxime meiland
Saved Read later
Share

Maxime Meiland maakt tongen los met Instagram-foto

Maxime Meiland heeft weer een berg aan kritiek gekregen na het plaatsen van een nieuwe Instagram-foto. De blondine, die we kennen van realityserie Chateau Meiland, plaatste vandaag een foto op het social-media platform. De opmerkingen onder haar instagram-post waren niet mals. Lees snel verder en oordeel zelf over de foto.

Maxime Meiland op televisie

We kennen de hysterische en goedlachse familie Meiland allemaal van realityserie Chateau Meiland, waarin übernicht Martien Meiland, zijn ijzersterke rechterhand Erica, en de blonde maxime al wijndrinkend proberen een kasteel op te knappen. Het plan mislukte en ze keerden terug naar eigen bodem, waar ze inmiddels wereldsterren zijn geworden. De Meilandjes zijn sindsdien niet meer van de televisie af te slaan, al gebruik je bakken vol met negatieve publiciteit.

Die negatieve publiciteit is alom aanwezig. Maar blijkbaar is er ook een gedeelte van de bevolking van dit kikkerlandje die de gillende Martien en zijn roze hofhouding graag op tv zien. Zelfs nu ze in het programma Chateau Bijstand (ze moeten doen alsof ze arm zijn) bakken met kritiek krijgen zijn ze niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Ook dochter Maxime moet het regelmatig ontgelden. Dit keer om een foto op Instagram (de bewuste foto zie je onderaan dit artikel).

Maxime Meiland krijgt kritiek op Instagram-foto

Maxime plaatste dus kort geleden een foto die nogal wat negativiteit bij haar volgers opriep. De ongevraagde meningen regende als zure druppels op haar neer. Opmerkingen zoals ‘wat een dikke lippen’ en ‘zijn die lippen echt?’ werden onder haar Instagram-post geplaatst. Waarschijnlijk door mensen die een soort van jaloezie voelen, maar dat terzijde. Wij vinden persoonlijk dat er niets mis is met de foto.

Ondanks het feit dat de Meilandjes als teer op je televisie blijven plakken, en er mensen zijn die tabak van ze hebben, moet Maxime lekker zelf weten wat ze doet. Om haar een hart onder haar zelfontworpen riem te steken hebben wij een rijtje foto’s van de blondine onder de bewuste foto gezet. Dus trek een fles wijn open en proost op het leven.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

909

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.