Eloise van Oranje
Saved Read later
Deel dit bericht

Zoveel geld heeft Eloise van Oranje op de bank staan

Gravin Eloise van Oranje was de afgelopen dagen in het nieuws omdat ze het opnam voor een donkere dame die racistisch werd bejegend. Hoewel het om een in scène gezette situatie van het programma ‘In Your Face’ ging, heeft heel Nederland respect voor het feit dat Eloise de mannen aansprak op hun gedrag. Ze wist op dat moment niet dat ze werd gefilmd. Ze is dus rijk van binnen, maar is ze ook rijk van buiten? Wij zochten op hoeveel geld ze op de bank heeft.

Kleinkind van prinses Beatrix

Eloise van Oranje werd in 2002 geboren uit prins Constantijn en Laurentien Brinkhorst. Ze is de kleindochter van Prinses Beatrix, en heeft in tegenstelling tot andere leden van het koninklijk huis een relatief ‘normaal’ leven. Ze kan gewoon zonder beveiliging over straat, en beweegt zich tussen het volk als ze boodschappen gaat doen of een terrasje gaat pakken. Dat laatste deed ze afgelopen weekend met wat bekenden, maar toen wist ze nog niet dat ze het middelpunt was van het programma ‘In Your Face’, dat sociale experimenten uitvoert.

In de aflevering voeren acteurs op een terras een act op, waarin een donkere vrouw op haar huidskleur wordt afgerekend. Eloise van Oranje kan het niet meer aanhoren, en loopt naar de bewuste tafel toe, waarop ze in woede uitbarst tegen de ‘racistische man’. Het nichtje van Willem-Alexander wordt massaal geroemd om haar actie, en krijgt van heel Nederland respect. Ze haalde het landelijke nieuws met haar reactie.

Bekijk ook:
Dit is het bizarre vermogen van Nikkie de Jager

Zoveel geld heeft Eloise van Oranje

Dat ze een wijntje op het terras makkelijk kan betalen is dus duidelijk, maar hoeveel geld heeft zij eigenlijk? Koning Willem-Alexander krijgt een jaarlijkse toelage op zijn bankrekening, en ook prinses Beatrix mag niet klagen, maar hoe zit dat bij de andere leden van het koninklijk huis? Feit is dat Eloise heeft aangegeven dat ze haar eigen boontjes wil doppen, en haar eigen geld wil verdienen. En dat lukt haar aardig, want ze is een echte influencer.

De gravin heeft maar liefst 387K volgers op Instagram, en dat aantal groeit dagelijks. We weten dat er een hoop geld valt te verdienen met social media, dus een gedeelte van haar inkomsten zal hieruit voortvloeien. Daarnaast kreeg Eloise van Oranje een bedrag met zes nullen van oma Beatrix toen ze 18 jaar werd, dus ze zit er warmpjes bij. Exacte bedragen zijn niet bekend, maar men gaat ervan uit dat ze miljonair is.

Bekijk ook:
Dit is het schrikbarende vermogen van horror-auteur Stephen King

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.