in ,

Eloise van Oranje geeft voor het eerst een interview

Inmiddels heeft ze bijna 80K volgers

De achttienjarige gravin Eloise van Oranje-Nassau gaf deze week haar eerste interview.

Onze koninklijke familie is doorgaans erg op hun privacy gesteld, maar de gravin denkt daar anders over. Op haar openbare Instagram account geeft ze een kijkje in haar persoonlijke leven. Dat is in Nederland niet onopgemerkt gebleven, want inmiddels heeft ze bijna 80K volgers. Nu heeft ze deze week ook een interview gegeven met de NOS, waardoor kijkers nog een beter beeld van haar krijgen. In de video vertelt ze onder meer over haar Instagram account, wat ze van negatieve reacties op social media vindt en wat haar toekomstplannen zijn.

Eloise Sophie Beatrix Laurence gravin van Oranje-Nassau werd in 2002 geboren in Den Haag op 8 juni. Ze is het oudste kind van prins Constantijn en prinses Laurentien en is het eerste kleinkind van prinses Beatrix. De gravin is vijfde in lijn van de troonopvolging. Haar vader is een prins, maar zelf is ze geen prinses. Dit is destijds door de Oranjes besloten om het aantal prinsen en prinsessen enigszins beperkt te houden.

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Demonstratie Viruswaanzin weer verboden

Quiz: Uit welke film komt deze quote?