Verminder je wallen en donkere kringen met de producten van Remescar 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Verminder je wallen en donkere kringen met de producten van Remescar

Misschien herken je de volgende situatie. Je kijkt ’s ochtends in de spiegel en ontdekt tot je grote schrik wallen of donkere kringen onder je ogen. Is het je vrije dag? Ach, niets aan de hand. Je spendeert de dag thuis en er is niemand die het ziet.

Maar heb je een werkdag of een sociale aangelegenheid op de planning, zoals een feest of bruiloft? Je baalt vast als een stekker. Gelukkig is de oplossing makkelijker en dichterbij dan je denkt. Met de crème van Remescar kun je wallen en donkere kringen snel verminderen.

Wat is het verschil tussen wallen en donkere kringen?

Vaak worden donkere kringen en wallen onder de ogen in één adem met elkaar genoemd. Maar, wist je dat er wel degelijk verschil tussen zit? De voornaamste verschillen zetten we hieronder op een rij.

Wallen

Als je wallen hebt, dan vallen deze vrij snel op. Het zijn zones onder de ogen die er wat dikker uitzien. Normaal gesproken beschermen deze zones de ogen. Maar in het geval van wallen, vullen deze met vocht. Je kunt ze het best herkennen door de halve cirkels en deze zorgen ervoor dat je gezicht er wat ouder uit ziet. In principe kan iedereen hier last van krijgen en speelt leeftijd geen rol.

Donkere kringen

Ook donkere kringen vind je onder de ogen, maar deze zien er net iets anders uit. De zones verdikken niet, maar verkleuren juist. Het doet denken aan een donkere of zwarte veeg onder de ogen.

Hoe ontstaan wallen en donkere kringen?

Wallen en donkere kringen lijken van de één op de andere dag te ontstaan. Je kijkt in de spiegel en plotseling merk je een verschil op. Toch blijft het vervelend, vind je niet? Zowel wallen als donkere kringen kunnen door verschillende oorzaken ontstaan. We sommen enkele voorbeelden op.

  • Oorzaak wallen: De bekendste oorzaak is een gebrek aan slaap. Wanneer je weinig slaapt, kunnen de afvalstoffen niet afgevoerd worden en hopen deze vervolgens op. Dit kan zich uiten in wallen. Maar ook stress en roken spelen een rol. Wist je dat het zelfs genetisch bepaald kan zijn?
  • Oorzaak donkere kringen: Ook donkere kringen kunnen de oorzaak zijn van stress en slaapgebrek. Maar ook urenlang naar een beeldscherm staren wordt genoemd. Als je te lang achter je computer of smartphone zit stagneert de bloedcirculatie, waardoor er donkere kringen ontstaan.

 Zowel wallen als donkere kringen komen regelmatig voor. Soms heb je pech en kun je er niets aan doen. Betekent dit dat je wallen of donkere kringen niet kunt verminderen? Gelukkig zijn hier oplossingen voor.

Bekijk ook:
Zo kom je sneller van wallen onder je ogen af

Hoe wallen en donkere kringen verminderen?

Wallen kunnen, zoals eerder gezegd, genetisch bepaald zijn. Je kunt de wallen niet zomaar wegnemen, maar je kunt wel proberen om deze te verminderen. Hetzelfde geldt voor donkere kringen. We geven hieronder enkele tips:

Tip 1: Verbeter je slaapritme

Slaap je iedere nacht minder dan 7 uur? Het is logisch dat je last krijgt van wallen of donkere kringen. Je lichaam krijgt niet de tijd om te ontspannen en te herstellen. Het kan helpend zijn om minimaal 2 uur van tevoren je beeldschermen weg te leggen. Hierdoor verbeter je de bloedcirculatie onder de ogen en komt je brein in de ruststand.

Tip 2: Verminder je stress

Stress ontregelt ons lichaam op verschillende manieren. Zo kunnen er ook wallen of donkere kringen ontstaan. De boog kan niet altijd gespannen staan. Investeer dagelijks tijd in een dergelijk ontspanningsmoment. Om het cortisolniveau te verlagen, is sport een grote aanrader. Maar ook hobby’s zijn prima om de focus te verleggen.

Tip 3: Gebruik een voedende crème

Een goede crème hydrateert de huid en voorkomt vochtophopingen onder de ogen. De crème van Remescar heeft echter meer voordelen. Deze regelt de vochtafdrijving onder de ogen, geeft je gezicht een frisse uitstraling en is bovendien prima te combineren met je dagelijkse make-up.

Daarbij merk je al verschil na slechts één keer aanbrengen. Zoek je naar een snelle noodoplossing? Probeer Remescar zelf uit en ondervind zelf hoe snel je wallen of donkere kringen verdwijnen.

Conclusie

Met de wallen crème van Remescar kun je wallen en donkere kringen met slechts één keer aanbrengen al verminderen. Lees op de website reviews van wat anderen ervan vinden

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.