johnny depp
Saved Read later
Deel dit bericht

Met deze hobby verdient Johnny Depp miljoenen

Behalve een geniale acteur is Johnny Depp ook in andere dingen goed. Het winnen van rechtszaken houden we even buiten beschouwing, maar we willen wel een paar hobby's van de acteur uitlichten die ook jij zou kunnen doen. Johnny verdient er namelijk een aardig zakcentje mee, en we moeten toegeven dat dat niet geheel onterecht is.

Johnny Depp is een creatieve alleskunner

We kennen de acteur uiteraard van de legendarische Pirates of the Carribean franchise, maar we gaan het in dit artikel niet hebben over zijn werk als acteur. Hij is behalve een acteur ook een zanger en gitarist. Die hobby brengt uiteraard ook geld in het laatje, maar hij heeft nog een andere hobby dat veel geld oplevert, namelijk schilderen. We weten niet waar hij de tijd vandaan haalt, maar hij doet het toch echt.

Johnny Depp is dus ook een schilder, en als we kijken naar de kleurrijke kunstwerken die hij produceert moeten we zeggen dat deze niet onder doen voor werken van beroemde kunstschilders. Hij heeft uiteraard zijn naam mee, want iemand die een schilderij van hem koopt kan wel zeggen dat hij of zij ‘een echte Depp' in huis heeft hangen. Hij verdient er in ieder geval een aardig zakcentje mee. Zijn eerste expositie leverde hem 3,6 miljoen euro op.

kunstschilder

De acteur is dus ook behoorlijk creatief met verf. Aan zijn exposities te zien kunnen we concluderen dat hij met recht respect afdwingt in de kunstwereld, want zijn werken zien er indrukwekkend uit. Deze duizendpoot gaat dus op elk creatief gebied de goede kant op, want naast een veelzijdige acteur is hij ook een veelzijdige schilder. Zijn werken gaan als warme broodjes over de toonbank.

Hij heeft inmiddels al een aantal miljoen weten te verdienen met de verkoop van zijn schilderijen. Er zijn verschillende celebrities die een werk van hem hebben gekocht. De exposities van Johnny lopen storm, en de kunstwereld is lyrisch over zijn werk. De acteur ziet het als een lucratieve hobby, maar blijft er verder nuchter onder. Waar wij als gewone burger een echte Depp kunnen bestellen is onbekend.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.