Disney werkt aan een Pirates of the Caribbean 6 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Disney werkt aan een Pirates of the Caribbean 6

Een releasedatum is er nog niet, maar er wordt hard gewerkt aan een zesde deel van Pirates of the Caribbean! Johnny Depp zal waarschijnlijk niet meespelen in deze film, Disney wil de boel opschudden door een vrouwelijke piraat in de hoofdrol te zetten. Maar wie gaat dat worden?

Margot Robbie

We kennen Margot Robbie vooral van de film Suicide Squad, daarin speelde ze Harley Quinn, het liefje van The Joker. Deze geniale actrice zal waarschijnlijk de hoofdrol op zich nemen in de nieuwe Pirates film. Dus dat belooft wat! Acteurs Keira Knightley en Orlando Bloom willen niet direct terugkeren, maar Disney heeft wel interesse getoond in de twee.

Twee versies

Er worden op dit moment twee versies van de zesde film ontwikkeld. Beide versies nemen ons terug naar de beginjaren van Pirates of the Caribbean, maar met een bijzondere twist. De eerste versie wordt geschreven door Ted Elliot (Pirates of the caribbean 1 t/m 4), de andere versie wordt geschreven door Christina Hodson (Birds of Prey). Als Disney de tweede versie kiest dan is het zeker dat Margot Robbie de hoofdrol gaat vertolken.

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?

Redd

De kans bestaat dat de vrouwelijke piraat Redd de hoofdrol van de nieuwe Pirates-film gaat worden. Redd is een stoere piraat die erg populair is in de Disney parken. Deze vrouwelijke piraat trekt erg veel aandacht op het park en er zijn vaak meets-and-greets mee.

Het verhaal

Over het verhaal is weinig bekend gemaakt. De nieuwe Pirates of the Caribbean brengt ons terug naar de beginjaren van de reeks. Uiteraard zal het doordrenkt zijn met magie en zeewaardig occultisme, maar het is geen vervolg op het laatste deel. Het kan nog jaren duren voordat de film in de bioscopen te zien is, maar dat de film er komt is zo goed als zeker.

Disney

Pirates of the Caribbean is een van de meest winstgevende filmreeks ooit. Met een opbrengst van 4,5 miljard dollar op vijf speelfilms. De recensies van de laatste films werden steeds slechter, dus besloot Disney het roer om te gooien en het merk nieuw leven in te blazen. ‘Het besluit om een vrouwelijke piraat in te zetten past compleet bij deze tijdsgeest’ aldus Disney.

Bekijk ook:
Per 1 april treedt de Wet Kwaliteit Incassodienstverlening in werking: dit kun je verwachten

Trailer

Er is helaas nog geen trailer beschikbaar van de nieuwe Pirates of the Caribbean film, dus hebben we hieronder een oogstrelende compilatie van de vorige delen geplaatst. Dus zet een ooglapje op, neem een glas rum en genieten maar.

https://www.youtube.com/watch?v=LbFtZGE_li0

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.