jeepers creepers

Jeepers Creepers Reborn: eerste trailer nu te zien

0 Shares

Fans van de horrorfilm-reeks Jeepers Creepers kunnen hun hart ophalen, want het vierde deel van de Jeepers Creepers-franchise is in aantocht! Deze nieuwe film verschijnt vijf jaar na Jeepers Creepers 3. Wij hebben de spectaculaire trailer in handen, die we uiteraard onder dit artikel hebben geplaatst.

Jeepers Creepers: Reborn

De eerste Jeepers Creepers film kwam in 2001 uit en werd een kaskraker. In deze film jaagt de Creeper in zijn zwarte gepantserde bus op jongeren, om ze uiteindelijk op gruwelijke wijze te doden. Het monster moet zich elke 23 jaar gedurende 23 dagen voeden met mensenvlees, wat uiteraard het perfecte recept is voor een horrorfilm.

Na het succes van het eerste deel volgden nog twee films, die beiden het succes van de eerste film wisten te evenaren. De Creeper weet telkens weer tot leven te komen, om daarna de inwoners van het slaperige stadje de stuipen op het lijf te jagen. Deel 4 van de franchise omvat hetzelfde verhaal, maar uiteraard zit er wederom een hoop creativiteit in.

Trailer en releasedatum

In Jeepers Creepers: Reborn krijgt een vrouw genaamd Laine griezelige voorgevoelens en visioenen tijdens het jaarlijkse Horror Hound Festival. Als ze met haar vriend Chase op het festival arriveert blijken haar voorgevoelens niet geheel onterecht te zijn, en komen ze erachter dat de Creeper weer is opgeroepen. Daarna begint het moorden, en moeten ze er alles aan doen om de Creeper tot stoppen te dwingen.

Bekijk ook:
Angela Lansbury overleden op 96-jarige leeftijd: “Hoop dat men mij zag als een oké-meid”

Zover we kunnen zien krijgt deel 4 in September alleen een release in de Amerikaanse bioscopen. Wanneer de film in Europa te zien is, is vooralsnog onbekend. We zullen vanaf september dus vooralsnog moeten zoeken naar streamopties om de film te kunnen zien. We hebben wel alvast de gruwelijke trailer voor je zodat je alvast in de stemming kunt komen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

538
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.