Jezelf buitengesloten? Deze lifehacks moet je kennen! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Jezelf buitengesloten? Deze lifehacks moet je kennen!

Vroeg of laat ga je jezelf dankbaar zijn dat je dit artikel ooit hebt gelezen, het overkomt namelijk iedereen wel een keer in zijn of haar leven; jezelf buitensluiten. Even snel iets uit de brievenbus halen en hups… De deur dicht! Of dit nu een buitendeur is of een wc-deur met slot wat niet meer opengaat, het geeft direct een naar en beklemmend gevoel. Maar dat is nergens meer voor nodig wanneer je deze trucs en tips kent. Want met een paar handige huis-, tuin- en keukenattributen kom je al een heel eind. Weten hoe jij een deur kan openen zonder sleutel? Lees snel verder.

Zo eenvoudig kan het zijn

Wanneer je weet hoe je een deur kunt openen zonder sleutel zou je bijna angstig worden voor dieven, het is namelijk vrij eenvoudig om een deur zonder sleutel open te krijgen. Het enige wat je nodig hebt is een creditcard/pinpas of kledinghanger. Wanneer je deur geen brievenbus-beveiliging heeft dan kun je de vergrendeling met een kleerhanger eenvoudig naar beneden duwen. Met een pas kun je de zogenaamde flippertechniek toepassen, hiermee duw je de zogenaamde dagschoot induwen. Dit kan alleen wanneer de deur niet op slot is gedraaid, en als er geen antiflipperstrips zijn geplaatst. Werken beide technieken niet? Dan is er nog een andere mogelijkheid en dat is om de scharnieren te verwijderen. Je maakt daarmee de deur vanuit de andere kant open, dit vraagt wel iets meer werk.

Bekijk ook:
Ontdek de Top Speeltoestellen en Huisjes voor Ultiem Buitenspeelplezier

Het echte werk

Werken bovenstaande trucs niet? Lucky you! Dan krijgen inbrekers en dieven bij jou ook geen kans! Toch hoeft dit niet te betekenen dat je nu nooit meer de deur open krijgt. Voor dit soort gevallen zijn specialisten, zoals slotenspecialist Fedi. Een slotenmaker die niet alleen sloten maakt wanneer ze stuk zijn, maar juist ook deuren kan openen zonder sleutel. Zij hebben hier net wat meer tools en technieken voor dan de gewone klusjesman of -vrouw. Om ervoor te zorgen dat je snel naar binnen kunt en de deur niet heel erg beschadigd is, is dit het nummer wat je op zo’n moment moet bellen.

Kortom, raak nooit in paniek wanneer je jezelf hebt buitengesloten maar probeer bovenstaande trucs uit. Werken ze niet? Dan is er nog geen man over boord maar zijn er andere manieren om alsnog binnen te komen. En kom je heel eenvoudig binnen? Bel daarna dan ook vooral een slotenmaker om jouw deuren van betere sloten te voorzien. Want wanneer jij binnenkomt met eenvoudige tools, lukt dat een inbreker ook!

967

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.