johnny depp lily-rose
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is de prachtige dochter van Johnny Depp

We hebben allemaal meegekregen dat Johnny Depp de rechtszaak tegen Amber Heard heeft gewonnen. We weten ook dat hij een geniale acteur is, en een muziekliefhebber. Maar wisten jullie ook dat hij een bloedmooie dochter heeft? Hij kreeg haar tijdens zijn relatie met zangeres Vanessa Paradis. Maak kennis met Lily-Rose Depp.

Lily-Rose Depp

Ze heeft voluit lily-Rose Melody Depp, en werd in 1999 geboren in Parijs. Haar ouders, Johnny Depp en Vanessa Paradis zijn in 2012 gescheiden, maar ze heeft met beide ouders goed contact. Toen de twee uit elkaar gingen woonde ze afwisselend bij hen. Soms bij haar vader in Los Angeles, soms bij haar Franse moeder in Parijs. Ze heeft even geacteerd, maar ze is succesvoller als model.

Ze tekende namelijk in 2015 een contract bij Chanel. Ze deed eerder een fotoshoot voor het magazine Oyster, dat was haar eerste shoot. Inmiddels is de dochter van de wereldberoemde acteur een ervaren model waarvoor de fotografen in de rij staan. Ze doet modellenwerk voor verschillende modehuizen, maar ze is wereldwijde ambassadeur voor Chanel, waar ze ook het gezicht van is.

Een geboren topmodel

Lily-Rose heeft uiteraard de looks van beide ouders mee. Daarnaast is ze heel bewust met haar uiterlijk bezig en verzorgt ze zichzelf goed. Dat moet ook wel als je miljoenen per jaar verdient met modellenwerk. Ze heeft een Instagram-account met ruim 6 miljoen volgers, waar ook de groten der aarde tussen staan. We zien onder andere Antonio banderas en Lindsay Lohan tussen haar volgers staan.

Wij hebben haar Instagram-account een bezoekje gebracht en de mooiste foto’s van de knappe Lily-Rose opgedoken. Deze dame is de grootste schat van de Pirates of the Caribbean acteur. Het model is werkelijk een prachtige verschijning. We hebben de beste foto’s geselecteerd en hieronder voor netjes voor jullie op een rijtje gezet.

Bekijk ook:
Erik de Vogel uit GTST heeft een bloedmooie dochter uit een eerder huwelijk

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.