Dit zijn de 10 beste rollen van Johnny Depp 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de 10 beste rollen van Johnny Depp

De hele wereld hield zijn adem in tijdens de uitspraak van de rechtszaak omtrent Johnny Depp en Amber Heard. De jury besliste in het voordeel van Johnny, waardoor zijn carrière is gered en hij 15 miljoen dollar van zijn ex-vrouw mag ontvangen. Maar waar kennen we Johnny Depp van? Hij is de geniale acteur die elke rol kan spelen. We hebben zijn 10 beste rollen hieronder op een rijtje gezet.

Pirates of The Caribbean

We kennen hem uiteraard als piraat Jack Sparrow die in de vijf-delige filmreeks op een waanzinnige wijze wist te vertolken.

Cry Baby

Wist je dat Johnny Depp ook een musical heeft gemaakt in zijn jonge jaren? Cry baby is een film dat we kunnen vergelijken met Grease.

Dark Shadows

In Dark Shadows speelt Johnny Depp een vampier die na een lange slaap wakker wordt in de jaren 70. Tussen zijn zwakke nazaten.

Alice in Wonderland

In beide films speelt Johnny op fenomenale wijze de rol van the Mad Hatter. Er gaan geruchten dat er een derde deel komt.

Charlie and the Chocolate Factory

Johnny Depp speelt in deze verfilming van het boek van Roald Dahl de excentrieke eigenaar van de chocolade fabriek; Willy Wonka.

Sleepy Hollow

In deze 18de eeuwse horrodfilm speelt Depp politieagent Ichabod Crane, die in het dorpje Sleepy Hollow een reeks moorden onderzoekt.

Edward scissorhands

In dit duistere sprookjesachtige avontuur zet Johnny Depp de rol van Edward Scissorhands neer. De sneeuwmaker die in een kasteel woont.

Donnie Brasco

De veelzijdigheid van de acteur is goed te zien in deze film. Depp speelt hierin de rol van Joe Pistone, een undercover agent tussen de maffia.

The Astronauts Wife

In deze film speelt Johnny Depp een astronaut die na een missie terug op aarde komt, maar erg lijkt te zijn veranderd.

Public Enemies

Depp zet een weergaloze prestatie neer in de rol van jaren 20 gangster John Dillinger. Dit verhaal is op waarheid gebaseerd.

Carrière Johnny Depp

Tijdens de rechtszaak tussen hem en Amber Heard (zij beschuldigde hem van huiselijk geweld) kreeg Depp geen rollen meer toegewezen en stopten meerdere bedrijven de samenwerking met de acteur. Na de uitspraak zei Johnny; “Ik ben opgelucht en dankbaar dat ik zoveel liefde van mijn fans mag ontvangen”. Amber Heard moet hem 15 miljoen dollar betalen. Social media ontplofte toen de uitspraak bekend werd.

Onder de hashtag #JusticeforJohnny lieten zijn fans weten dat ze achter hem staan, en hem steunen in zijn strijd om zijn naam te zuiveren. Dat is nu gebeurt. Nu is het de vraag hoe het verder gaat met de carrière van Johnny Depp. Wij hopen uiteraard dat we nog vele rollen van hem op het witte doek mogen bewonderen, want het is zonder twijfel een geniale acteur.

Bekijk ook:
Dit zijn de beste films van Robert De Niro

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.