Dit is het vermogen van Johan Derksen 14
Poll bekijken
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is het vermogen van Johan Derksen

Johan Derksen is geboren op 31 januari 1949 in Heteren, hij is getrouwd met Isabelle Pikaar. Isabelle is de derde vrouw van Johan, door een val van de trap overleed zijn eerste vrouw. Samen kregen ze een dochter genaamd Marieke, zijn tweede huwelijk was volgens eigen zeggen een fout. Wel kreeg hij samen met zijn tweede vrouw een dochter, genaamd Anouschka. Met zijn huidige vrouw is Johan inmiddels ruim 20 jaar getrouwd.

Eerst woonde Johan in Oudewater, hij kocht in Grolloo een soort vakantiehuisje om de weekenden te verblijven. Dit beviel zo goed dat hij daar een huis heeft gekocht en in Grolloo is gaan wonen, deze woning van 360.000 euro werd contant betaald nadat hij ook het vakantiehuisje contant had gekocht. Voor het uitzenden van zijn radioprogramma’s heeft Johan Derksen een thuisstudio laten bouwen.

Waar is Johan Derksen bekend van?

Derksen is bekend geworden in de jaren ‘90 tafelgast was bij verschillende sportprogramma’s en talkshows, bijvoorbeeld bij Sport aan tafel samen met Ruud ter Weijden en Hugo Camps. Door verschillende rechtszaken werd dit programma al snel van de buis gehaald, en vervangen door het bekende Voetbal Inside. Dit werd gepresenteerd door Wilfred Genee, vandaag de dag kennen we dit programma als Vandaag Inside. Hugo Camps is daarbij ook vervangen door René van der Gijp en Ruud van der Weijden is niet meer werkzaam bij het programma.

Vandaag Inside is niet het enige wat Johan doet, hij is een liefhebber van muziek en dan met name de bluesmuziek. Hij presenteerde ook het programma on the Road, hierin ging hij naar grondleggers van Nederlandse popmuziek. Samen met zijn dochter heeft hij in 2015 een eigen uitgeverij opgezet genaamd Voetbal Inside Boeken, ook Michel van Egmond neemt hieraan deel. Vanuit huis zendt hij Radio Grolloo uit, zijn eigen internetradiozender. Muziek voor volwassenen is ook een programma dat Johan Derksen presenteert. 

Hoeveel vermogen heeft Johan Derksen?

Om het vermogen van Johan Derksen te weten is een interessante vraag, als tafelgast bij Vandaag Inside stijgt zijn vermogen aanzienlijk. Tijdens zijn voetbalcarrière bij Cambuur, Haarlem en Veendam heeft hij ook al het een en ander verdiend. In 2016 had hij volgens de Quote een vermogen van 1,3 miljoen euro, volgens insiders is dit bedrag inmiddels ruim verdubbeld tot 2,7 miljoen euro. 

Om precies uit te rekenen wat het inkomen van Johan Derksen is is lastig te zeggen, hij heeft meerdere inkomstenbronnen waar geld mee wordt verdiend. Als tafelgast bij Vandaag Inside verdiende hij 550.000 euro per jaar, inmiddels is dit bedrag opgelopen door nieuwe onderhandelingen die zijn gevoerd tussen SBS6 en de drie heren. Ondanks dit riante salaris, houdt hij er geen megabedrag aan over omdat de helft wordt gedoneerd aan een goed doel: de Casper Foundation. Vanuit zijn eigen uitgeverij, krijgt hij hoogstwaarschijnlijk de meeste inkomsten. 

Bekijk ook:
Dit is het vermogen van Andy van der Meijde

Poll Wat vind jij van Johan Derksen?

Erg vermakelijk en scherpzinnig44.7%
Soms controversieel, maar interessant21.1%
Geen mening5.3%
Niet mijn type28.9%
📊 Bekijk resultaten
Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.