in

Veronica Inside alsnog door met bekend trio na de zomer

Vanaf 11 september zijn zij weer te zien

veronica inside na de zomer

Het leek er even op alsof Veronica Inside klaar was op de manier dat wij het kennen, maar nu hebben ze toch besloten om na de zomer alsnog door te gaan met Genee, van der Gijp en Derksen. Het nieuwe seizoen zal vanaf 11 september te zien zijn.

Veronica Inside trio

Volgens producent Talpa zijn er gesprekken geweest die voldoende basis vormden om het komend seizoen alsnog samen om de tafel te gaan zitten. Ook zullen zij vanaf 7 augustus betrokken zijn als analisten bij de uitzendingen van de Champions League op SBS6. Er is al sinds juni flink wat discussie geweest. In eerste instantie ging het om een uitspraak van Derksen, maar het liep volledig uit de hand toen er een hele aflevering gewijd was aan racisme. Volgens van der Gijp en Derksen heeft Genee hen toen keihard in hun rug gestoken.

Ongeloofwaardig

Er werd toen ook door de mannen gezegd dat zij nog wel verder wouden gaan met VI, maar niet meer met Genee aan tafel. Zij zouden toen een nieuwe presentatrice voor Veronica Inside hebben aangeboden. Derksen heeft aangegeven dat zij volledig ongeloofwaardig zouden overkomen als zij alsnog met Genee rond de tafel zouden zitten. De twee waren volledig klaar met Wilfred. Het is nog niet duidelijk waarom de mannen nu toch gekozen hebben om door te gaan na de zomer.

Bekijk ook:
Wat is #Ikdoenietmeermee en waarom is dit trending?

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.