veronica inside na de zomer
Saved Read later
Deel dit bericht

Veronica Inside alsnog door met bekend trio na de zomer

Het leek er even op alsof Veronica Inside klaar was op de manier dat wij het kennen, maar nu hebben ze toch besloten om na de zomer alsnog door te gaan met Genee, van der Gijp en Derksen. Het nieuwe seizoen zal vanaf 11 september te zien zijn.

Veronica Inside trio

Volgens producent Talpa zijn er gesprekken geweest die voldoende basis vormden om het komend seizoen alsnog samen om de tafel te gaan zitten. Ook zullen zij vanaf 7 augustus betrokken zijn als analisten bij de uitzendingen van de Champions League op SBS6. Er is al sinds juni flink wat discussie geweest. In eerste instantie ging het om een uitspraak van Derksen, maar het liep volledig uit de hand toen er een hele aflevering gewijd was aan racisme. Volgens van der Gijp en Derksen heeft Genee hen toen keihard in hun rug gestoken.

Ongeloofwaardig

Er werd toen ook door de mannen gezegd dat zij nog wel verder wouden gaan met VI, maar niet meer met Genee aan tafel. Zij zouden toen een nieuwe presentatrice voor Veronica Inside hebben aangeboden. Derksen heeft aangegeven dat zij volledig ongeloofwaardig zouden overkomen als zij alsnog met Genee rond de tafel zouden zitten. De twee waren volledig klaar met Wilfred. Het is nog niet duidelijk waarom de mannen nu toch gekozen hebben om door te gaan na de zomer.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.