Deze 10 sterren hebben de meeste volgers op Instagram 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze 10 sterren hebben de meeste volgers op Instagram

Artiesten, influencers en andere populaire sterren op Instagram: je komt ze overal tegen. Maar welke Instagram sterren zijn momenteel het populairst en hebben de meeste volgers? Wij zetten de 10 accounts van de populairste sterren op Instagram voor je op een rijtje. 

1. Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Niet alleen op het voetbalveld laat Cristiano Ronaldo zien dat hij een van de beste spelers ter wereld is, ook op Instagram is hij ontzettend goed bezig. Al enkele jaren is Ronaldo de populairste ster op dit platform. Hij heeft momenteel zo’n 225 miljoen volgers, en hier komen er iedere dag weer veel bij. Van privé kiekjes tot training foto’s, de profvoetballer deelt zijn leven graag op zijn Instagram account. Het account is dan ook zeker een kijkje of een follow waard.

2. Ariana Grande (@arianagrande)

Ze scoort niet alleen hit na hit in de muziekindustrie, ook met de populariteit op Instagram scoort de zangeres hoog. Het account van de popster heeft zo’n 191 miljoen volgers. En dat is helemaal niet gek, want naast haar vocale kunnen deelt de zangeres hele leuke content.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

3. Dwayne Johnson (@therock)

Dwayne Douglas Johnson, beter bekend als ‘The Rock’, is een geliefde ster van velen. De Amerikaanse acteur en voormalig worstelaar heeft zo’n 187 miljoen volgers. En terecht, want het posten van vermakelijke content kan je zeker aan Dwayne overlaten.

4.  Kylie Jenner (@kyliejenner)

Met zo’n 182 miljoen volgers is Kylie Jenner een van de populairste sterren op Instagram. Als lid van de Kardashian familie deelt deze beauty queen haar mooiste en leukste ervaringen op haar Instagram account.

 

5. Selena Gomez (@selenagomez)

Zangeres, actrice, en model, voor Selena Gomez is niets te veel. Helemaal niet gek dus dat Selena Gomez in het rijtje thuishoort van populairste Instagram sterren met de meeste volgers. Haar volgersaantal is momenteel zo’n 180 miljoen, maar daar zal het zeker niet bij blijven.

6. Kim Kardashian (@kimkardashian)

Getrouwd met een van de populairste rappers ter wereld (Kayne West), en een eigen tv show en kledinglijn. Kim Kardashian kan veel van haar leven delen, en daar maakt ze dan ook zeker goed gebruik van op Instagram. Zo tikt zij op Instagram al de 179 miljoen volgers aan.

7. Lionel Messi (@leomessi)

De Argentijnse topvoetballer Lionel Messi wordt ook steeds populairder op Instagram, en behoort ook zeker in dit rijtje thuis. Als een van de beste voetballers ter wereld heeft deze topsporter genoeg te delen op zijn account. En dat veel mensen Lionel Messi graag willen volgen op Instagram blijkt uit het feit dat de voetballer al 156 miljoen volgers heeft. Fan van voetbal, FC Barcelona en wil je graag leuke privé foto’s van een van de beste voetballers ter wereld zien? Dan is het account van Messi zeker een aanrader om te volgen of te bekijken.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

8. Beyoncé (@beyonce)

Uiteraard kan Queen B niet in dit rijtje ontbreken. Beyoncé is ontzettend populair en kennen we natuurlijk allemaal van haar fantastische hits. Het is dan ook niet gek dat deze diva ook op Instagram goed scoort. De teller staat op 148 miljoen volgers.

9. Neymar da Silva Santos Júnior (@neymarjr)

Aan voetballers ontbreekt het niet in dit rijtje, want ook Neymar Jr. hoort hierin thuis. Deze Braziliaanse topsporter dankt zijn populariteit mede aan zijn fantastische voetbaltalent. De PSG (Paris Saint-Germain) speler heeft momenteel 139 miljoen volgers.

10. Justin Bieber (@justinbieber)

Dat Justin Bieber weer helemaal terug is in de muziekindustrie is al bekend, maar ook op Instagram groeit hij enorm snel. Bieber heeft zo’n 139 miljoen volgers. Hij post veel verschillende content. Zo houdt hij ervan om zijn standpunt te uiten, deelt hij veel muziek gerelateerde posts en laat hij zo nu en dan dingen zien uit zijn privé leven.

2.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.