grappige Instagram accounts

Dit zijn de grappigste Instagram accounts!

0 Shares

Word jij het soms ook een beetje zat om steeds weer dezelfde saaie dingen op je Instagram feed voorbij te zien komen? Wij kennen dit probleem en hebben een paar leuke Instagram accounts voor je opgezocht, zo kan je nog een beetje lachen tijdens het scrollen.

Kirbyjenner

Kirby Jenner is de mannelijke ‘’tweelingbroer’’ van Kendall Jenner.

Sinds 2015 fotoshopt hij zichzelf op fantastische en hilarische manieren in de foto’s van Kendall. Buiten het feit om dat het hilarisch is, stopt hij er duidelijk veel werk in, want alles van de kleding tot de belichting klopt tot in de puntjes.

Kirby is zelfs zo populair dat hij zijn eigen show krijgt, waar de echte Kardashians en de Jenners, volgens de roddels, in te zien zullen zijn.

Garyjenetti

De Instagram pagina van Gary Jenetti is een pareltje.

Het is een parodie pagina waarop Gary uit naam van prins George reageert op foto’s van zijn koninklijke familie. Vaak heerlijk sarcastisch en met een onaardig ondertoontje.

Jenetti heeft meegeschreven aan Family Guy en was producer van Will en Grace.

Humor gegarandeerd dus!

MiserableMen

Miserable men is een account vol met foto’s van –de naam zegt het al- miserabele mannen.

En dan specifiek miserabele mannen die gedwongen met hun vrouw, vriendin, moeder of een andere willekeurige vrouw in hun leven, winkel na winkel en pashokje na pashokje moeten af gaan. Foto’s van mannen zittend, hangend en liggend op bankjes en stoelen in de winkels terwijl er steeds nieuwe kledingstukken aangesleept worden. Heerlijk herkenbaar, wij houden er van!

Girlwithnojob

Ook deze naam verklaart zichzelf al aardig, gewoon een meisje zonder baan dat niks beters te doen heeft dan de hele dag memes te posten. Ze post over mannen, relaties, vriendinnen en alles waar de meeste vrouwen zich wel in zullen herkennen. En ze heeft tenslotte geen baan, dus alle tijd om regelmatig wat te posten.

Classicalaf

Classical as fuck neemt ouderwetse schilderijen van vroeger en stopt ze in een ander jasje door er een nieuwerwets onderschrift aan toe te voegen. Deze onderschriften zijn herkenbaar en in combinatie met de vreemde ouderwetse tekeningen kun je op dit account zeker wel een lach of twee verzamelen.

Celestebarber

Je ziet op Instagram vaak de meest onwerkelijke foto’s voorbij komen van bekende vrouwen die met een belachelijk platte buik in allerlei belachelijke posities poseren. Celeste Barber geeft hier op haar eigen, hilarische manier een draai aan. Ze is absoluut niet bang om zichzelf op een ‘’onflatteuze’’ manier neer te zetten en dit zorgt voor een hilarisch Instagram account.

Mocht je even willen lachen, bekijk dan zeker deze Instagram accounts!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.