Drone bezorgt jouw Domino's pizza op het strand 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Drone bezorgt jouw Domino’s pizza op het strand

Genieten van een pizza terwijl je op het strand ligt? Het klinkt misschien als toekomstmuziek. Inmiddels komt het toch steeds dichterbij. Pizzaketen Domino's is begonnen met een test om pizza's te bezorgen op lastiger ter bereiken plekken. Want eerlijk is eerlijk, met een fiets over het strand is ook niet echt een oplossing.

Tests in Zandvoort

De tests van Domino's zijn al in volle gang. Het strand van Zandvoort werd hiervoor gebruikt. Doordat het aantal bezorgingen door de pizzaketen steeds verder blijft stegen, wordt er nu ook gekeken naar andere manieren dan fietsen en scooters. Drones zijn dan een prima extra alternatief. Maar Domino's laat het daar niet bij, binnenkort zullen er ook tests volgen op zee. Dus wellicht heb jij binnenkort een heerlijke pizza op je luchtbed?

Nieuwe functie

Waar je eerder alleen kon bestellen op basis van adresgegevens is dat nu ook even anders. Inmiddels is het namelijk mogelijk om bestellingen te plaatsen via de Order Anywhere functie. Deze functie gebruikt jouw locatie om de pizza op de juiste plek te krijgen. Super handig natuurlijk, maar zorg er dan wel voor dat je niet verplaatst van plekje op het strand.

Bekijk ook:
Nul alcohol, volle smaak: een dubbele ervaring met Heineken en Liefmans 0.0.

Vergunningen en wetgeving

Nu de eerste tests met de drones geweest zijn blikt Domino's terug op een succesvol experiment. Op dit moment ziet het bedrijf het bezorgen met drones dan ook als iets voor in de nabije toekomst. Maar wel zullen er nog de nodige vergunningen moeten worden verstrekt en zal er moeten worden gekeken of het bezorgen met deze drones niet in strijd is met eventuele wetgeving.

Deel dit bericht
Read later
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.