Deze Instagram dieren hebben meer volgers dan jij! 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze Instagram dieren hebben meer volgers dan jij!

Op Instagram draait het natuurlijk vooral om volgers en influencers. Dacht jij dat je met een paar duizend volgers al behoorlijk populair was? Vergeet het maar, want je wordt keihard ingehaald door deze zogenaamde “petfluencers”. Deze dieren hebben niet alleen een ongelofelijke schare aan fans, maar lopen ook nog eens lekker binnen met de vele reclamespots die ze opnemen voor grote merken. We hebben de meest bekende én populaire petfluencers van Instagram voor je op een rij gezet.

Bumper de politiehond

Hoewel Bumper niet in het bezit is van de meeste Insta volgers in dit rijtje, is het wel onze enige echte Nederlandse petfluencer. De Rotterdamse Mechelaar werd bekend als pup. Toen zijn baasje een foto van Bumpertje op Insta plaatste waarin hij al waggelend over de tafel loopt, breekt de pleuris op z’n Rotterdams gezegd los. We kunnen de opleiding van Bump op de voet volgen en we zien welke avonturen hij allemaal beleefd. Politiehond Bumper is goed voor ruim 50.000 Instagram fans.

Pumpkin the Racoon

Pumpkin heeft maar liefst 1.4 miljoen volgers op Instagram. Het onfortuinlijke wasbeertje begon zijn leven op de Bahama’s, maar raakte gewond toen hij uit een boom viel. Gelukkig is hij liefdevol opgevangen door een familie en volledig hersteld. Helaas had niemand trek in de kleine snuiter, en ook uitzetten in het wild was geen optie. Zijn foster parent familie besloot om Pumpkin op te nemen in het gezin, en met succes. Nu leeft Pump een luxe leven en maakt ze dagelijks de gekste avonturen mee.

Bekijk ook:
Een bekende Instagrammer worden in 6 stappen? Het kan!

Lil Bub

Samen met Grumpy Cat, is ook Lil Bub nu een sterretje aan de hemel (1 december 2019). De kat was mateloos populair, en zo ook haar tong. Deze stak ze op vrijwel elke foto naar buiten. Met ruim 2,4 miljoen volgers was Bub een echte Instagram sensatie. De kat had zijn eigen merchandise en werd regelmatig gevraagd om bekende merken kattenvoer te promoten.

Doug the Pug

Doug mag zeker niet ontbreken in deze lijst met bekende Insta dieren. De mopshond heeft ruim 4 miljoen fans waaronder bekende namen zoals Kanye West. Doug is elke dag wel te zien in een ander outfitje en ja, het staat hem allemaal. Deze hond is niet alleen influencer op Instagram, maar is ook actief op onder andere Tiktok. Met zijn grote bruine ogen haalt hij je moeiteloos over om twee keer op zijn post te tikken.

Bekijk ook:
Dit zijn de grappigste Instagram accounts!

Jiff the Pomeranian

Als je een foto van Jiff ziet, kun je bijna niet geloven dat het hier om een echt dier gaat. Het aangeklede individu heeft meer weg van een teddy beertje dan van een dier. Jiff the Pom heeft nogal wat titels op zijn naam staan. Zo is hij uitgeroepen tot meest populaire hond én petfluencer. Hoe kan het ook anders met ruim 9,8 miljoen volgers! Jiff verdiend zijn brokjes met het beoordelen hondenkleding, maar vermaakt zijn fans ook met grappige muziek filmpjes en dagelijkse beslommeringen.

Bekijk ook:

One Comment

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.