Nieuwe trailer van Stranger Things seizoen 4 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Nieuwe trailer van Stranger Things seizoen 4

Stranger Things fans opgelet! Netflix heeft een nieuwe trailer van het vierde seizoen online gezet. De beelden zijn in de onderstaande video te zien! Krijg jij al zin in het volgende seizoen?

Let op: de onderstaande tekst en beelden kunnen kleine spoilers bevatten!

In het vierde seizoen van Stranger Things pakken we als kijker de draad op waar het derde seizoen was geëindigd. Even leek het erop dat Jim Hopper naar het hiernamaals was gestuurd, maar op basis van de trailer weten we nu dat hij de bizarre omstandigheden van seizoen drie toch heeft overleefd. Toch is het nog te vroeg om te juichen, want Hopper is op magische wijze in Rusland belandt. Daar is hij terecht gekomen in het sneeuwige landschap van Kamchatka en zit hij vast in een Russische gevangenis. Dat is al geen pretje, maar Hopper krijgt daar te maken met zowel menselijke als bovennatuurlijke vijanden.

In het vierde seizoen hebben Eleven, Will en zijn familie Hawkings achtergelaten en maken ze een frisse start in een ander dorpje. Hier proberen ze te genieten van het normale leven, maar die rust wordt helaas weer snel verstoord.

Trailer Stranger Things seizoen 4: Dear Mike

In de nieuwe trailer van Stranger Things leest Eleven een brief voor die ze heeft geschreven aan Mike. In de brief laat ze weten zin te hebben in de vakantie, want dan kan ze Mike weer zien:

Trailer Stranger Things seizoen 4: Creel House

In het vierde seizoen zal ook het Creel House centraal staan. Het enge huis kwam in een oude trailer volop in beeld:

Teaser Stranger Things seizoen 4

Eerder deelde Netflix ook al een teaser van het vierde seizoen van Stranger Things. Die kan je hieronder ook bekijken:

Cast Stranger Things

In Stranger Things worden de volwassen hoofdrollen gespeeld door David Harvour en Winoda Ryder. Harbour speelt de rol van agent Jim Hopper en Ryder is te zien als Joyce Byers – de moeder van Will.

Stranger Things heeft daarnaast veel rollen weggelegd voor jeugdige acteurs. Millie Bobby Brown zal wederom in de huid kruipen van Eleven, het meisje met superkrachten. Will Byers wordt gespeeld door Noach Schnapp. En daarnaast zullen ook Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalie Dyer, Charlie Heaton en Joe Keery voor de vierde keer op rij terugkeren in Stranger Things.

Relatieve nieuwkomers Sadie Sink en Maya Hawke mag je ook in het vierde deel weer verwachten. Matthew Modine – die de rol van Dr. Martin Brenner vertolkte zal ook weer te zien zijn in de serie – dat is enigszins opvallend omdat hij eerder in de serie leek te sterven. Gaat het om een flashback of heeft is hij – net zoals Hopper – aan de dood ontsnapt. Daarnaast kan je ook talloze nieuwe gezichten verwachten, dus dat belooft veel goeds.

Bekijk ook:
Top 10 bioscoopfilms – augustus 2021

Wanneer verschijnt het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix?

Helaas moet je nog even geduld hebben voordat het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix verschijnt! Netflix heeft nog geen precieze datum voor de release aangekondigd, maar het is wel al bekend dat het nieuwe seizoen niet meer in 2021 gaat verschijnen. Het vierde seizoen stond oorspronkelijk wel op de planning voor dit jaar, maar door het coronavirus – en de bijbehorende maatregelen – moest dit toch worden uitgesteld. Dat is toch een behoorlijke tegenvaller!

Het is nog niet bekend hoeveel afleveringen het vierde seizoen van Stranger Things gaat krijgen. Het eerste en derde seizoen telden allebei acht afleveringen, terwijl het tweede seizoen maar liefst negen afleveringen lang was. Je kan dus waarschijnlijk op minimaal acht afleveringen rekenen, al gaan er online geruchten rond dat seizoen weer negen afleveringen gaat tellen.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.