blank

Top 10 bioscoopfilms – augustus 2021

0 Shares

In de maand augustus verschijnen er weer flink wat nieuwe films in de bioscopen. In deze top 10 geven we onze aanraders voor deze maand! Welke film ga jij straks in de bioscoop kijken?

1. Spirit Untamed

In de animatiefilm Spirit Untamed zien we hoe er een mooie vriendschap ontstaat tussen een jong meisje en een wild paard.

Bekijk hieronder de trailer van Spirit Untamed:

2. Minari

In de Oscar-film Minari verruilt een Koreaans gezin de stad voor het leven op het platteland in de Amerikaanse stad Arkansas. Daar streven ze de American dream na, maar dat gaat wat minder gemakkelijk dan iedereen had gehoopt.

Bekijk hieronder de trailer van Minari:

3. The Green Knight

In The Green Knight keren we terug naar de Ronde Tafel en de ridders van Koning Arthur. Sir Gawwain wordt door de koning op pad gestuurd om The Green Knight te verslaan. Deze missie zit vol moeilijke uitdagingen die bijna niet succesvol te voltooien is.

Bekijk ook:
10 weetjes over De Nachtwacht van Rembrandt

Bekijk hieronder de trailer van Minari:

4. The Suicide Squad

In The Suicide Squad krijgt een groepje slechteriken de taak om de wereld te redden van nog slechtere slechteriken. Samen vormen de goede slechteriken Task Force X, deze groep moet een geheim nazi lab vernietigen waar een reusachtige zeester een grote bedreiging voor de mensheid vormt.

Bekijk hieronder de trailer van The Suicide Squad

5. Don’t Breathe 2

In de eerste Don’t Breathe film zagen we hoe een groepje tieners probeerde in te breken in het huis van een blinde man. Gemakkelijke taak zou je denken, maar deze gewetenloze man liet niet met zich sollen. Jaren later besluit een bende ruzie te zoeken met de blinde man, maar of dat verstandig is?

Bekijk hieronder de trailer van Don’t Breathe 2:

6. Druk

Ben je gelukkiger als je altijd onder invloed van alcohol verkeert? Dat is waarschijnlijk geen top plan, maar vier docenten van een Deense school besluiten het proberen.

Bekijk ook:
Leuke activiteiten die je thuis kan doen met je vrienden

Bekijk hieronder de trailer van Druk:

7. Niks vreemds aan

Wat doe je als het vuur in je huwelijk al een tijdje gedoofd is? In deze nieuwe Nederlandse komedie is de oplossing duidelijk; dan installeer je een swingersapp! En daar is Niks vreemd aan, toch?

Bekijk hieronder de trailer van Niks vreemds aan:

8. Stillwater

In Stillwater vertrekt Bill Baker naar het Franse Marseille om zijn dochter te helpen. Zij is gearresteerd en wordt verdacht van een moord. De dochter ontkent enige betrokkenheid en Baker besluit daarom de echte dader op te sporen om zo zijn dochter vrij te krijgen.

Bekijk hieronder de trailer van Stillwater:

9. Candyman

Als je vijf keer de naam van de seriemoordenaar Candyman hardop uitspreekt dan komt hij weer te voorschijn. Een van zijn oude slachtoffers die het ternauwernood overleefde besluit het verleden weer op te rakelen, maar dat had hij misschien beter niet kunnen doen.

Bekijk ook:
Top 5 populairste Microsoft Office programma's

Bekijk hieronder de trailer van Candyman:

10. The Father

In The Father zien we hoe Anne een verzorgster probeert te regelen voor haar dementerende vader. Hij zit echter niet op hulp te wachten, maar dat is precies wat hij nodig lijkt te hebben.

Bekijk hieronder de trailer van The Father:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.