Zo bereik je als vrouw het meest intense orgasme 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Zo bereik je als vrouw het meest intense orgasme

Er is inmiddels genoeg bekend over het mannelijke orgasme, maar hoe zit dat met het vrouwelijke orgasme? Steeds meer vrouwen beginnen hun eigen lichaam te ontdekken en te beseffen dat het helemaal niet erg is om dit te doen. Het tegendeel zelfs, het kan juist heel verhelderend zijn! Hoe bereik je als vrouw het meest intense orgasme?

Edging

Heb je wel eens van ‘edging' gehoord? Nee? Dan wordt dat eens tijd! Edging is een geweldige techniek om het orgasme zo intens mogelijk te maken. Mannen kunnen dit ook, maar het fenomeen is minder bekend onder de vrouwen, en daarom willen wij er juist aandacht aan spenderen. Edging betekent dat je jezelf tot het uiterste laat gaan met bijvoorbeeld een tarzan vibrator, maar net vóór het hoogtepunt stopt. Je geniet dus wel van het gevoel dat je bijna een orgasme hebt, en de weg ernaartoe, maar stelt het hoogtepunt zelf uit.

Hoe begin je hiermee?

Het lijkt heel simpel, jezelf laten genieten en dan vóór het hoogtepunt stoppen, maar dat is lastiger dan gedacht. Als we eenmaal bezig zijn worden er allemaal stofjes in ons brein losgelaten, en die hebben het uitstellen van het hoogtepunt niet bepaald in de planning staan. Edging vereist dan ook veel zelfbeheersing, maar is ó zo lekker wanneer je het onder de knie hebt.

Bekijk ook:
De veelgemaakte fouten bij het kiezen van kerstlampjes en verlichting

intens orgasme vrouw

Je kunt hiermee beginnen door jouw tarzanvibrator op een laag standje te zetten en te kijken welke bewegingen bij jou het gevoel omhoog brengen dat je gaat klaarkomen. Hiervoor moet je goed naar jouw lichaam luisteren. Heb je jezelf toch per ongeluk laten gaan? Geen probleem! Dan probeer je het volgende keer gewoon opnieuw. Een hoogtepunt is een hoogtepunt, en daar moet je geen schuldgevoel over hebben. Het uitstellen van het hoogtepunt zorgt ervoor dat het uiteindelijke orgasme vele malen intenser is, en is het allemaal meer dan waard.

Je lichaam leren kennen

hoe orgasme krijgen vrouw

Experimenteer ook eens met de verschillende standjes op de vibrator. Neem de tijd. Geniet je er intens van als er een lage, constante trilling is? Of blijkt het toch dat een sneller ritme lekkerder is? Wees ook niet bang om je partner hierbij te betrekken! Het zal je misschien verbazen om te zien hoe zowel jij als jouw partner kunnen genieten van de macht die edging met zich mee brengt. Ben je samen met een vrouw? Probeer dan ook eens een voorbinddildo in combinatie met handwerk of een vibrator.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Een stapje verder

Heb je het edging onder de knie en wil je graag een stapje verder? Denk dan eens aan een ondeugend uitje! Ga samen met je partner, of alleen, op stap of boodschappen doen terwijl je een vibrerend ei in hebt. Niemand om je heen die het doorheeft, en jij geniet waar en wanneer je maar wil, maar onthoud dat het doel is om het hoogtepunt uit te stellen! Het leukste is om dit te doen samen met een partner en jouw partner de afstandsbediening te geven. Zo weet je zelf ook niet wat je te wachten staat! Vergeet dan echter niet om je partner te laten weten dat het bijna zo ver is… of geniet er met volle teugen van en laat jezelf helemaal gaan!

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.