Ghostbusters: Afterlife - Trailer 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Ghostbusters: Afterlife – Trailer

Er is een nieuwe trailer van Ghostbusters: Afterlife verschenen. De trailer belooft een film vol spektakel en is in de bovenstaande video te zien! Wat vind jij van de nieuwe beelden?

Ghostbusters: Afterlife is de vierde film van de reeks en speelt zich dertig jaar na de gebeurtenissen van Ghostbusters II af. In de film zien we hoe een alleenstaande moeder met twee kinderen naar Oklahoma is verhuisd. Ze gaan in het huis van haar vader wonen, maar de woning is niet bepaald in een goede staat achter gelaten. Al gauw ontdekken ze dat dit echter een van hun minste problemen is, want het huis is de verstopplek van grote geheimen. Vervolgens ontstaan er flinke problemen in het rustige plaatsje en dan kan je maar één paar personen om hulp bellen.

Ghostbusters: Afterlife cast

De cast van Ghostbusters: Afterlife bestaat uit zowel nieuwe als bekende gezichten. De nieuwe hoofdrollen worden gespeeld door Carrie Coon (Gone Girl, The Post), Finn Wolfhard (Stranger Things, It) , Mckenna Grace (Gifted, The Handmaid's Tale) en Paul Rudd (Ant-Man, The Perks of Being a Wallflower). Daarnaast keren ook Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver, en Annie Potts weer terug in hun oude rollen.

De film is geregisseerd door Jason Reitman. De regisseur werkte eerder aan films zoals Up in the Air en Juno en heeft al vier Oscarnominaties op zijn naam staan.

Bekijk ook:
Venom: Let There Be Carnage - Trailer

Wanneer verschijnt Ghostbusters: Afterlife in de bioscopen?

Eigenlijk had Ghostbusters: Afterlife al lang in de bioscopen te zien moeten zijn, maar door de pandemie ging dat niet door. De nieuwe releasedatum staat op 11 november 2021 gepland. Dus je moet nog even wachten tot je naar deze film kan gaan.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.