in ,

Top 10 trending films en series op Netflix – Week 14

Deze 10 films en series zijn momenteel populair!

Wat zijn de populairste films en series op Netflix van dit moment? In deze top 10 geven we een overzicht van de laatste trends.

De top 10 trending films en series op Netflix is niet veel anders dan vorige week, en kent slechts twee nieuwe gezichten. Deze week zette Netflix twee nieuwe films online, en die doen het best aardig.

10. The Blacklist

The Blacklist is deze week weer een van de populairste series op Netflix. Sinds er een nieuw seizoen op de service staat, weten veel kijkers de serie te vinden. In The Blacklist gaat een crimineel meesterbrein samen werken met een FBI-agente.

The Blacklist bestaat uit 8 seizoenen, waarvan er 7 op Netflix te zien zijn. Er is ook al een negende seizoen aangekondigd. Hoofdrollen worden gespeeld door James Spader en Megan Boone.

Bekijk hieronder de trailer van The Blacklist, seizoen 1:

9. The Irregulars

The Irregulars is een nieuwe serie op Netflix, die sinds de release aardig populair is onder de kijkers. In de serie onderzoekt een groep buitenbeentjes een reeks bovennatuurlijke misdaden in Victoriaans Londen. Dat klinkt als een moeilijke opgave, maar gelukkig staan ze er niet alleen voor en krijgen ze de hulp van niemand minder dan Sherlock Holmes en dr. Watson.

The Irregulars bestaat uit 8 afleveringen die allemaal op Netflix staan. Het is nog niet bekend of de serie een tweede seizoen krijgt, maar met de relatief slechte kritieken lijkt die kans niet erg groot te zijn.

Bekijk hieronder de trailer van The Irregulars:

Bekijk ook:
Eerste trailer Netflix anime DOTA: Dragon's Blood

8. Ginny & Georgia

De nieuwe serie Ginny & Georgia is ook al weken erg populair in Nederland. Nog niet zo lang geleden was Ginny & Georgia zelfs het aller populairst. In de serie volgen we de moeder-dochter relatie tussen de twee dames. Een soort Gilmore Girls, maar dan anno 2021.

Ginny & Georgia telt in totaal 10 afleveringen, en die staan allemaal online. Het is nog niet bekend of de serie een vervolg krijgt. Die kans is aanwezig, want de serie krijgt best positieve kritieken.

Bekijk hieronder de trailer van Ginny & Georgia:

7. Formula 1: Drive to Survive

In Formula 1: Drive to Survive kunnen fans van de racewereld een kijkje achter de schermen nemen. Dat spreekt veel Nederlanders aan, en de documentaire is al weken trending op Netflix sinds het derde seizoen erop staat.

Formula 1: Drive to Survive bestaat uit 3 seizoenen en die staan allemaal op Netflix. Een vierde seizoen is in de maak.

Bekijk hieronder de teaser van het derde seizoen van Formula 1: Drive to Survive:

Bekijk ook:
Eerste trailer van horrorfilm Things Heard & Seen met Amanda Seyfried

6. New Amsterdam

New Amsterdam is echt al maanden zeer geliefd op Netflix. De ziekenhuisserie met de Nederlandse naam is al een lange tijd populair, en dat is deze week niet anders. In de serie zien we hoe de nieuwe directeur van het ziekenhuis New Amsterdam een nieuw beleid gaat voeren.

New Amsterdam bestaat uit 4 seizoenen, waarvan er 2 op Netflix staan. Daarnaast wordt er ook al gewerkt aan een vijfde seizoen.

Bekijk hieronder de trailer van New Amsterdam:

5. Just Say Yes

Sinds vorige week staat de Nederlandse film Just Say Yes online. Vorig weekend was Just Say Yes nog het aller populairste op Netflix, maar nu moet de film alweer genoegen nemen met een vijfde plek.

In Just Say Yes speelt Yolanthe Cabau een jongedame die al haar leven lang doomt van de perfecte bruiloft. Die droom verandert al gauw in een nachtmerrie als ze wordt gedumpt door haar vriendje. Samen met een nieuwe collega op werk smeedt ze een plan om zijn hart terug te winnen, maar is haar collega eigenlijk niet veel leuker?

Bekijk hieronder de trailer van Just Say Yes:

Bekijk ook:
Eerste beelden nieuwe Netflix serie Shadow and Bone

4. What Men Want

What Men Want is een van de weinige nieuwkomers in deze lijst met trending films en series op Netflix van dit moment. In de film kan het karakter van Taraji P. Henson opeens de gedachten van mannen lezen. Zeg maar precies hetzelfde plot als die film met Mel Gibson, maar dan zijn de geslachten omgedraaid.

Bekijk hieronder de trailer van What Men Want:

3. ¿Quién mató a Sara?

Wie heeft Sara vermoord? Die vraag staat centraal in de serie ¿Quién mató a Sara? Haar broer Alex heeft jaren in de gevangenis gezeten voor de moord, maar hij is onschuldig. Nu hij op vrije voeten is, gaat hij opzoek naar de echte moordenaar. Die zoektocht krijgt sowieso nog een staartje, want er komt ook nog een tweede seizoen.

Bekijk hieronder de trailer van ¿Quién mató a Sara?:

Bekijk ook:
Top 10 populairste Netflix series

2. Thunder Force

Thunder Force is de andere nieuwe film in deze lijst. In deze grappige komedie gaan twee dames de misdaad bestrijden nadat ze superkrachten krijgen.

Bekijk hieronder de trailer van Thunder Force:

1. The Serpent

The Serpent is momenteel het populairste op Netflix. In de serie zien we hoe de seriemoordenaar The Serpent wordt opgejaagd door de autoriteiten. Kunnen ze hem vangen voordat hij meer slachtoffers maakt?

The Serpent bestaat uit een seizoen van 8 afleveringen. Het is nog niet bekend of de serie een vervolg krijgt. Hoofdrollen worden gespeeld door Tahir Rahim, Billy Howle en Jenna Coleman.

Bekijk hieronder de trailer van The Serpent:

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze landen zijn het zwaarste getroffen door het coronavirus


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Hoe ontbijten ze in andere landen?