Eerste trailer Netflix anime DOTA: Dragon's Blood 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Eerste trailer Netflix anime DOTA: Dragon’s Blood

Gamers opgelet, want Netflix komt binnenkort met een animatieserie die gebaseerd is op het populaire spel DOTA. De serie heet DOTA: Dragon's Blood en de eerste beelden kan je hier zien!

In DOTA: Dragon's Blood staan enkele hoofdpersonages van de game centraal, waaronder Davion de Drakenridder en de Maanprinses Mirana. De Drakenridder wordt meegesleurd in een groot avontuur nadat hij een legendarische draak en de prinses Mirana kort na elkaar tegenkomt. Mirana is op een geheime missie, en zal Davion zal haar hierbij helpen. Tijdens hun avontuur zullen ze het opnemen tegen demonen en goden. Veel details over het verhaal zijn verder niet bekend, maar dat klinkt op zich al veelbelovend!

De verhaallijn van DOTA: Dragon's Blood is bedacht door Ashley Miller. Miller was eerder betrokken bij de scenario's van grote films zoals Thor en X-Men First Class en series zoals Terminator: The Sarah Connor Chronicles en Black Sails.

De animatieserie is gemaakt door de Zuid-Koreaanse Studio Mir. Dat zegt je misschien niet zoveel, maar deze studio is ook de maker van de animatieseries The Legend of Korra en Voltron: Legendary Defender. En die worden relatief goed beoordeeld. Dat is dus veelbelovend!

Bekijk ook:
Top 10 populairste Netflix series

Wanneer verschijnt DOTA: Dragon's Blood op Netflix?

DOTA: Dragon's Blood zal op 25 maart op Netflix verschijnen. De animatieserie bestaat uit maar liefst 8 afleveringen. Daarnaast is er goed nieuws voor bingewatchers; de afleveringen zullen allemaal tegelijk worden uitgebracht!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.