in ,

Eerste trailer van horrorfilm Things Heard & Seen met Amanda Seyfried

Dit ziet er spannend uit!

Horrorfans opgelet! De eerste trailer van de horrorfilm Things Heard & Seen is verschenen; en die ziet er aardig griezelig uit… 

Things Heard & Seen draait om het getrouwde koppel Catherine en George Clare. Ze wonen in Manhatten New York, maar George wil graag verhuizen naar het platteland. Zo gezegd, zo gedaan, en binnen no time wonen ze in een schattig boerderijtje. Het lijkt allemaal leuk en aardig, maar dan blijken er toch duistere dingen te gebeuren. Was verhuizen wel een goed idee? Waarschijnlijk niet.

Bekijk ook:
Ben jij een angsthaas? Bekijk dan meer horrorfilms

Cast Things Heard & Seen

De hoofdrol wordt gespeeld door Amanda Seyfried, zij is in de film te zien als Catherine Clare. Haar man, George Clare, wordt gespeeld door James Norton. Zij worden bijgestaan door Karen Allen, Rhea Seehorn, Natalia Dyer, F. Murray Abraham, Michael O’Keefe, James Urbaniak en Alex Neustaedter. De regie van de film ligt in de handen van Shari Springer Berman en Robert Pulcini.

Things Heard & Seen verschijnt op 29 april op Netflix. Ga jij ‘m kijken?

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Expert

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

TrendwatcherAuteurVideo ingezondenQuiz ingezonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      wat kost een elektricien

      Wat kost een elektricien? 5 tips om op de kosten te besparen

      Een vintage vloerkleed is dé trend van dit moment!