Eerste beelden nieuwe Netflix serie Shadow and Bone 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Eerste beelden nieuwe Netflix serie Shadow and Bone

Bekijk hier de eerste foto's van de nieuwe Netflix serie Shadow and Bone. Op de foto's zijn meerdere hoofdpersonages te zien. 

Ben je weer toe aan een nieuwe fantasieserie? Dan hebben we goed nieuws! Want, op 23 april verschijnt de nieuwe serie Shadow and Bone op Netflix. De serie is gebaseerd op de Grishaverse, een fantasiewereld die centraal staat in de boeken van schrijfster Leigh Bardugo. De serie verfilmt vooral de boeken van de Shadow and Bone trilogie, maar zal ook delen van de Six of Crows boeken gebruiken.

Shadow and Bone gaat over de tiener en wees Alina Starkov. Starkov zit samen met haar beste vriend Mal in het leger van Ravka. Ze leidt een redelijk normaal bestaan, totdat ze ontdekt dat ze over bijzondere gaven beschikt. Haar leven verandert dan compleet, en opeens lijkt zij de sleutel in handen te hebben van het lot van Ravka en de rest van de wereld.

Beelden van Shadow and Bone

Het Instagram account van Shadow and Bone heeft onlangs de eerste foto's vrijgegeven van de serie.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Op de eerste foto zie je Alina Starkov:

Op de tweede foto is Alina Starkov ook te zien. Samen met haar beste vriend Mal:

Op de derde foto staan de karakters Nina Zenik en Matthias Helvar:

Fans van de boeken weten dat zij niet in de Shadow and Bone trilogie voorkomen, maar juist karakters zijn van de Six of Crows boeken, de andere boekenreeks die zich afspeelt in dezelfde wereld.

Op de laatste foto zijn nog drie karakters te zien van de Six of Crows boeken. Dat zijn Jesper Fahey, Inej Ghafa en Kaz Brekker:

Shadow and Bones Cast

De hoofdrol van Shadow and Bones zal gespeeld worden door Jessie Mei Li. Zij speelt de rol van Alina Starkov. Mei Li is een relatief onbekende actrice, en Shadow and Bones is haar eerste grote productie.

Een veel bekender gezicht in de serie is dat van Ben Barnes. Barnes is gecast als Generaal Kirigan. De acteur ken je onder meer van de Narnia films en de series Westworld en the Punisher.

Bekijk ook:
Per 1 april treedt de Wet Kwaliteit Incassodienstverlening in werking: dit kun je verwachten

Daarnaast zijn er rollen weggelegd voor Freddy Carter, die Kaz Brekker speelt, Archie Renaux, die in de rol van Mal Oretsev kruipt, Amita Suman, die Inej Ghafa vertolkt, Kit Young, die te zien is als Jesper Fahey, Danielle Galligan, die de rol van Nina Zenik speelt, en Daisy Head die een gezicht geeft aan Genya Safin.

De cast van Shadow and Bone introduceerde zichzelf al eerder in een korte video op Instagram:

Wanneer verschijnt Shadow and Bone op Netflix?

De serie Shadow and Bone verschijnt op 23 april 2021 op Netflix. Het eerste seizoen bevat acht afleveringen met de titels: A Searing Burst of Light, We're All Someone's Monster, The Making at the Heart of the World, Otkazat'sya, Show Me Who You Are, The Heart Is An Arrow, The Unsea en No Mourners. Het is nog niet duidelijk of alle afleveringen tegelijk online worden gezet, of dat kijkers steeds een week moeten wachten op een nieuwe aflevering.

Ga jij Shadow and Bone kijken als de serie op Netflix staat?

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.