in ,

Hoe ontbijten ze in andere landen?

Eet smakelijk!

In Nederland eten we in de ochtend graag een boterhammetje met pindakaas of hagelslag, maar hoe ziet het ontbijt in andere landen eruit? In deze video kan je zien wat de rest van de wereld eet tijdens het ontbijt.

Wij eten graag een boterham, maar er zijn genoeg landen waar brood niet op tafel staat tijdens ontbijt. Zo eten ze in Japan bijvoorbeeld rijst en misosoep in de ochtend, en kan je in Amerika pannenkoeken, eieren en bacon verwachten. Brood is vooral in Europese landen populair, zo hoef je niet gek op te kijken als je ook in landen zoals Frankrijk, Duitsland of Italië een broodje op het ontbijtmenu ziet staan. In Arabische landen tref je weer een ander soort brood aan. Zo is naan populair in Iran en genieten ze in Egypte het liefste van pitabrood. Als je van tortilla’s houd kan je het beste naar Mexico gaan, want daar eten ze dit graag als ontbijt. In veel landen staan ook vaak eieren, worst en fruit op het menu, al zie je worst en fruit niet vaak samen op een bordje verschijnen.

Waar zou jij het liefste ontbijten?

Bekijk ook:
Deze 4 health foods zijn smullen

Bekijk ook:

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top 10 trending films en series op Netflix – Week 14


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Eerste trailer Those Who Wish Me Dead met Angelina Jolie