Hoe ontbijten ze in andere landen? 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Hoe ontbijten ze in andere landen?

In Nederland eten we in de ochtend graag een boterhammetje met pindakaas of hagelslag, maar hoe ziet het ontbijt in andere landen eruit? In deze video kan je zien wat de rest van de wereld eet tijdens het ontbijt.

Wij eten graag een boterham, maar er zijn genoeg landen waar brood niet op tafel staat tijdens ontbijt. Zo eten ze in Japan bijvoorbeeld rijst en misosoep in de ochtend, en kan je in Amerika pannenkoeken, eieren en bacon verwachten. Brood is vooral in Europese landen populair, zo hoef je niet gek op te kijken als je ook in landen zoals Frankrijk, Duitsland of Italië een broodje op het ontbijtmenu ziet staan. In Arabische landen tref je weer een ander soort brood aan. Zo is naan populair in Iran en genieten ze in Egypte het liefste van pitabrood. Als je van tortilla's houd kan je het beste naar Mexico gaan, want daar eten ze dit graag als ontbijt. In veel landen staan ook vaak eieren, worst en fruit op het menu, al zie je worst en fruit niet vaak samen op een bordje verschijnen.

Waar zou jij het liefste ontbijten?

Bekijk ook:
Deze 4 health foods zijn smullen

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.