Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 38 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 38

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van deze week voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Top 10 Netflix films en series

Aan het begin van week 38 zijn dit de top 10 Netflix films en series in Nederland:

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

10. Chicago Med

Op de tiende plaats in de top 10 Netflix films en series van week 38 staat Chicaco Med. De naam zegt het al een beetje, maar in deze serie volg je als kijker het leven van het personeel van een ziekenhuis in Chicago.

Bekijk hieronder de trailer van Chicago Med:

9. Skyscraper

Skyscraper staat op de negende plek in deze top 10 Netflix films en series. In deze actiefilm zien we hoe het hoogste gebouw ter wereld het doelwit wordt van een terroristische aanval. Het gezin van een beveiligingsadviseur – gespeeld door Dwayne – The Rock – Johnson dreigt hierbij gevaar te open en daardoor moet hij alles op alles zetten om hun van de terroristen te redden.

Bekijk hieronder de trailer van Skyscraper:

8. Clickbait

Clickbait staat op de achtste plek in deze top 10 Netflix films en series van deze week. In de serie wordt de broer van Pia ontvoerd. Dan verschijnt er op internet een luguber filmpje waarin Nick te zien is met een bord waarop staat: “Bij vijf miljoen views sterf ik”. Hiermee ontstaat er een race tegen de klok. Kan Pia haar broer op tijd redden?

Bekijk hieronder de trailer van Clickbait:

https://www.youtube.com/watch?v=QwVLObz0MGs

Bekijk ook:
Top 10 bioscoopfilms - september 2021

7. Good Girls

Op de zevende plek in deze top 10 Netflix films en series van week 38 staat Good Girls. In deze serie zien we hoe een paar huismoeders in de financiële problemen zitten. Er moet geld worden verdiend en de dames besluiten dit op een criminele manier te doen.

Bekijk hieronder de trailer van Good Girls:

6. Bac Nord

De zesde plek in deze top 10 Netflix films en series van deze week wordt in beslag genomen in Bac Nord. In deze Franse actiethriller volgen we een paar agenten uit Marseille die het opnemen tegen drugscriminelen. Ze krijgen een grote kans om een paar groot netwerk op te rollen, maar daarvoor moeten ze wel een hoge prijs betalen.

Bekijk hieronder de trailer van Bac Nord

5. Schumacher

Schumacher staat op de vijfde plek in deze top 10 Netflix films en series. In deze documentaire krijg je als kijker een beter beeld van de zevenvoudig Formule 1 kampioen.

Bekijk hieronder de trailer van Schumacher:

4. Squid Game

Op de vierde plek in de top 10 Netflix films en series van week 38 staat Squid Game. In deze Zuid-Koreaanse serie worden mensen met grote schulden verleid tot het spelen van een wel zeer luguber maar ook potentieel lucratief spel. Als ze zes spelletjes winnen staat er een grote jackpot op ze te wachten, maar als ze verliezen kost dat hun leven.

Bekijk hieronder de trailer van Squid Game:

Bekijk ook:
Quiz: Uit welke serie komt deze quote?

3. Lucifer

Lucifer staat op de derde plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment. In de serie bestaat de duivel echt, maar is hij anders dan we gewend zijn. Lucifer is namelijk een charmante man die samen met een politieagente misdaden oplost. Wie had dat gedacht van de duivel?

Bekijk hieronder de trailer van Lucifer seizoen 6:

2. La Casa de Papel

Op de tweede plek in de top 10 Netflix films en series staat La Casa de Papel. In deze Spaanse serie zien we hoe een bende – onder leiding van El Professor – de Spaanse bank probeert te beroven. Helaas gaat deze bankoverval totaal niet volgens planning en dat levert nogal wat problemen op. Kunnen ze dat nog wel overleven?

Bekijk hieronder de trailer van La Casa de Papel seizoen 5 deel 1:

https://www.youtube.com/watch?v=krxNCNpzhKk

1. Sex Education

Sex Education staat op dit moment op de eerste plek in de top 10 Netflix films en series. In deze Britse serie openen de ingetogen Otis en de rebelse Meave een sekstherapiepraktijk op hun middelbare school. Het is aan Otis de taak om goede adviezen te geven, iets wat hij misschien wel kan omdat zijn moeder een daadwerkelijke sekstherapeut is. Maeve zorgt voor de klanten. Het loopt op het begin een beetje stroef, maar dan kan niemand meer zonder zijn advies!

Bekijk hieronder de trailer van Sex Education seizoen 3:

Wat kijk jij nu op Netflix? Heb je een goede tip? Deel die dan hieronder!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.