Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 36 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 36

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van deze week voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Top 10 Netflix films en series

Aan het begin van week 36 zijn dit de top 10 Netflix films en series in Nederland:

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

10. The Sum of All Fears

Op de tiende plek in de top 10 Netflix films en series van week 36 staat The Sum of All Fears. In de film moet CIA-agent Jack Ryan – gespeeld door een jonge Ben Affleck – achterhalen waarom een paar Russische kerngeleerden samenwerken met neonazi's. Werken ze aan een vuile bom?

Bekijk hieronder de trailer van The Sum of all Fears:

9. SAS: Rise of the Black Swan

SAS: Rise of the Black Swan staat op de negende plek in de Netflix top 10 films en series van dit moment. In deze film zien we hoe een trein wordt gekaapt door een klein legertje van huurlingen. Helaas voor hun zit er wel een commando aan boord en die laat dit niet zo maar gebeuren!

Bekijk hieronder de trailer van SAS: Rise of the Black Swan

8. He's All That

He's All That pakt aan het begin van week 36 de achtste plek in de top 10 Netflix films en series. Na She's All That kunnen we ook genieten van de omgedraaide variant. In de film probeert een influencer haar populariteit op te krikken door de loner van de klas een make-over te geven.

Bekijk hieronder de trailer van He's all that:

Bekijk ook:
Smaaktest: Wat is je favoriete filmgenre?

7. Sharkdog

De zevende plek in deze top 10 Netflix films en series wordt in beslag genomen door Sharkdog. In deze kinderserie volgen we de avonturen van een beestje dat half haai en half hond is. Best wel schattig!

Bekijk hieronder de trailer van Sharkdog:

6. Chicago Med

Chicago Med staat op de zesde plek in deze top 10 Netflix films en series van deze week. Na Chicago Fire en Chicago P.D. mogen we nu ook genieten van de ziekenhuis variant van de series. Hierin volgen we de artsen en verplegers van het Gaffney Chicago Medical Center.

Bekijk hieronder de trailer van Chicago Med seizoen 1:

5. Afterlife of the Party

De vijfde plek van deze top 10 wordt geclaimd door Afterlife of the Party. In de film zien we hoe Cassie in het hiernamaals terecht komt nadat ze is gestorven. Voordat ze verder kan moet ze wel nog even de fouten uit haar leven rechtzetten, anders kan ze niet naar de hemel.

Bekijk hieronder de trailer van Afterlife of the Party:

4. Turning Point: 9/11 and the War on Terror

Turning Point: 9/11 and the War on Terror staat op de vierde plek in deze top 10 films en series op Netflix. Het is weer bijna 11 september en dat is dus het moment om terug te kijken op de gevolgen van deze verschrikkelijke aanslag.

Bekijk hieronder de trailer van Turning Point:

Bekijk ook:
Quiz: Uit welke serie komt deze quote?

3. Clickbait

Op de derde plek van deze top 10 Netflix films en series staat Clickbait. In deze serie wordt de broer van Pia ontvoerd. Hij verschijnt vervolgens in een video op het internet met een lugubere boodschap; hij sterft als de video meer dan 5 miljoen views heeft. Dat wekt natuurlijk veel nieuwsgierigheid bij de mensen en daarom tikt de tijd snel door voor haar broer…

Bekijk hieronder de trailer van Clickbait seizoen 1:

https://www.youtube.com/watch?v=QwVLObz0MGs

2. Good Girls

Good Girls heeft de tweede plek in deze top 10 Netflix films en series bemachtigd. In de serie Good Girls zitten drie moeders in de financiële problemen. Dat willen ze op een creatieve manier oplossen; namelijk door samen een supermarkt te beroven.

Bekijk hieronder de trailer van Good Girls:

1. La Casa de Papel

Op de eerste plek in deze top 10 Netflix films en series staat La Casa de Papel. De Spaanse serie heeft onlangs het vijfde seizoen uitgebracht en dat wordt momenteel volop gestreamd. In het vijfde seizoen zit Tokio, de Professor en hun kompanen weer midden in een bankoverval, maar zo ongeveer alles wat fout kan gaan gaat ook daadwerkelijk fout. Is dit het einde van de bende, of kunnen ze dit avontuur alsnog tot een goed einde brengen?

Bekijk hieronder de trailer van La Casa de Papel seizoen 5:

https://www.youtube.com/watch?v=krxNCNpzhKk

Wat kijk jij nu op Netflix? Deel je favoriete film of serie hieronder in de comments!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.