Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 37 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 37

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van deze week voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Top 10 Netflix films en series

Aan het begin van week 37 zijn dit de top 10 Netflix films en series in Nederland:

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

10. Sharkdog

De tiende plek in deze top 10 Netflix films en series van week 37 is opgeëist door Sharkdog. In deze animatieserie volgen we de avonturen van een Sharkdog; een half haai en half hond. Dat is weer een huisdier die je niet overal tegenkomt!

Bekijk hieronder de trailer van Sharkdog:

9. Ricky and Morty

Ricky and Morty staat op de negende plek in de Netflix top 10. In deze animatieserie volgen we de avonturen van de briljante Rick en zijn kleinzoon Morty.

Bekijk hieronder de trailer van het vijfde seizoen van Ricky and Morty:

8. Prey

De achtste plek van deze top 10 Netflix films en series ligt in de handen van Prey. Na het zien van deze horrorfilm krijg je absoluut geen zin in een wandelvakantie. In de film verandert een wandeltocht in de wildernis namelijk al snel in een overlevingsstrijd, wanneer een groep vrienden opeens het doelwit is van een angstaanjagende jager.

Bekijk hieronder de trailer van Prey:

Bekijk ook:
Trailer: Sex Education seizoen 3

7. Chicago Med

Chicago Med staat op de zevende plek in de top 10 Netflix films en series van week 37. Deze serie bestaat samen met Chicago Fire en Chicago P.D in het zelfde universum. In Chicago Med volgen we het leven van de artsen en verplegers van het Gaffney Chicago Medical Center.

Bekijk hieronder de trailer van Chicago Med seizoen 1:

6. Clickbait

Clickbait staat op de zesde plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. In de nieuwe serie zien we hoe de broer van Pia wordt ontvoerd. Dat is al niet best, maar dan verschijnt er online een video met de boodschap dat haar broer zal sterven als deze meer dan 5 miljoen keer bekeken is. Dat willen veel mensen wel zien en daardoor tikt de teller hard door. Kan Pia haar broer redden voordat het te laat is?

Bekijk hieronder de trailer van Clickbait seizoen 1:

https://www.youtube.com/watch?v=QwVLObz0MGs

5. Good Girls

Good Girls heeft de vijfde plek in deze top 10 Netflix films en series van week 37 bemachtigd. In de serie volgen we helemaal niet zulke goede meisjes, want hier staan drie moeders met financiële problemen centraal. Een baantje erbij doen zit er niet in, dus besluiten ze een supermarkt te beroven. Dat blijkt uiteindelijk de eerste stap te zijn van een succesvolle criminele carrière en dan is maar de vraag of misdaad uiteindelijk toch wel loont.

Bekijk hieronder de trailer van Good Girls seizoen 4:

4. Turning Point – 9/11 and the War on Terror

Turning Point: 9/11 and the War on Terror staat op de vierde plek in deze top 10 films en series op Netflix. We hebben 11 september net achter de rug, dus het is niet zo verrassend dat veel mensen het weekend gebruikten om even stil te staan bij de aanslag en de gevolgen daarvan.

Bekijk hieronder de trailer van Turning Point:

Bekijk ook:
Top 10 bioscoopfilms - september 2021

3. Kate

De derde plek van deze top 10 Netflix films en series is in handen van Kate. In deze actiefilm zien we hoe de getalenteerde huurmoordenaar wordt vergiftigd, waardoor ze nog maar één dag te leven heeft. Tijd voor zelfmedelijden is er niet, want haar laatste uurtjes gebruikt ze om wraak te nemen op haar moordenaars.

Bekijk hieronder de trailer van Kate:

2. Lucifer

Lucifer staat deze week op de tweede plek in de top 10 Netflix films en series. In de serie bestaat de duivel echt, maar blijkt hij helemaal geen verkeerde gozer te zijn. Lucifer loopt rond op aarde en is de eigenaar van een populaire nachtclub. Vervolgens komt hij in contact met een knappe agente en samen vormen ze een team om moorden op te lossen. Zo zie je maar dat de duivel zo slecht nog niet is.

Bekijk hieronder de trailer van Lucifer seizoen 6:

1. La Casa de Papel

Op de eerste plek in deze top 10 Netflix films en series staat La Casa de Papel. Sinds een paar weken staat het nieuwe seizoen online en sindsdien staat de Spaanse serie op de eerste plek in deze top 10. In het vijfde seizoen zien we hoe de Professor samen met zijn crew weer bezig is met een overval, maar ook dit keer gaat er weer van alles fout. Kunnen ze dit avontuur wel overleven, of kent de Spaanse serie een zeer tragisch en duister einde?

Bekijk hieronder de trailer van La Casa de Papel seizoen 5:

https://www.youtube.com/watch?v=krxNCNpzhKk

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.