Top 10 bioscoopfilms - september 2021 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 bioscoopfilms – september 2021

In de maand september verschijnen er weer flink wat nieuwe films in de bioscopen. In deze top 10 geven we onze aanraders voor deze maand! Welke film ga jij straks in de bioscoop kijken?

1. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Op 1 september verschijnt de nieuwe Marvel film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in de bioscopen. In deze film zie we hoe Shang-Chi door de slechterik The Mandarin wordt gemanipuleerd om mee te doen aan een vechttoernooi.

Bekijk hieronder de trailer van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings:

2. Respect

Op 2 september kunnen we Respect in de bioscopen zien. Respect is een Amerikaanse biografische film over het leven van Aretha Franklin. De hoofdrol wordt gespeeld door Jennifer Hudson en je mag een muzikaal feestje verwachten.

Bekijk hieronder de trailer van Respect:

3. Malignant

Voor fans van het horrorgenre hebben we ook goed nieuws, want vanaf 2 september kan je terecht bij Malignant. In deze horrorfilm – van regisseur James Wan – volgen we het leven van Madison. Zij wordt gekweld door heftige en gruwelijke visioenen waarin ze verschrikkelijke moorden ziet. Dan blijken deze moorden ook nog eens in het echt te gebeuren en dan is er dus meer aan de hand…

Bekijk hieronder de trailer van Malignant:

Bekijk ook:
Deze Marvel films verschijnen er in de komende jaren

4. De Veroordeling

De Deventer moordzaak heeft met De Veroordeling ook een verfilming gekregen en is ook vanaf 2 september in de bios te zien. In de film zien we hoe journalist Bas Haan onderzoek doet naar de zaak en kijkt hij naar de rol van de “klusjesman”.

Bekijk hieronder de trailer van De Veroordeling:

5. After We Fell

After We Fell is de derde film in de After filmreeks en is vanaf 2 september in de bioscopen te zien. In de derde film zien we hoe Tessa is aangenomen voor haar droombaan in Seattle. Haar relatie met Hardin gaat echter nog steeds niet helemaal lekker, want hij is nog steeds jaloers en onvoorspelbaar. Kan hun relatie de volgende stap in hun leven overleven of gaan hun wegen nu echt scheiden?

Bekijk hieronder de trailer van After We Fell:

6. Mijn Beste Vriendin Anne Frank

Op 9 september verschijnt Mijn Beste Vriendin Anne Frank in de Nederlandse bioscopen. In deze film staat de vriendschap tussen Anne Frank en Hannah Goslar centraal. Ze zijn beste vriendinnen, maar verliezen elkaar uit het oog als de Tweede Wereldoorlog ook Nederland heeft bereikt. In 1945 komen ze elkaar weer tegen in het concentratiekamp.

Bekijk hieronder de trailer van Mijn Beste Vriendin Anne Frank:

7. The Courier

De spionagethriller The Courier verschijnt ook op 9 september in de bioscopen. In deze film – met Benedict Cumberbatch in de hoofdrol – zien we hoe een Britse zakenman wordt gerekruteerd voor een belangrijke missie waarmee de Cuba Crisis opgelost moet worden. Dat is een behoorlijke taak die niet zonder risico's komt.

Bekijk hieronder de trailer van The Courier:

Bekijk ook:
Lady Gaga schittert in trailer House of Gucci

8. Dune

Op 16 september verschijnt dé film van 2021 in de bioscopen, want dan kunnen we eindelijk genieten van Dune. Dune is gebaseerd op het gelijknamige boek van Frank Herbert. In de film volgen we de Atreides familie. Zij worden de toezichthouders van de planeet Arrakis, ook wel bekend als Dune. Dit is een ongastvrije wereld vol met zand, een vijandige onderdrukte bevolking, reuzewormen en politieke rivalen, maar ook de thuisplaats van de meest kostbare grondstof van het universum. De nieuwe planeet biedt genoeg mogelijkheden, maar kan ook hun ondergang betekenen.

Bekijk hieronder de trailer van Dune:

9. I Care a Lot

In de film I Care a Lot – die op 23 september verschijnt – volgen we het leven van Marla Grayson. Grayson is een legale voogd van bejaarden die hun financiën zelf niet meer goed kunnen regelen. Dat klinkt als een mooie baan, maar Grayson gebruikt het geld van de bejaarden om haar eigen luxe leventje te bekostigen. Alleen dan komt ze een bejaarde tegen die zich niet zo makkelijk laat oplichten.

Bekijk hieronder de trailer van I Care a Lot:

10. No Time to Die

De nieuwe James Bond film werd meerdere keren uitgesteld vanwege de coronapandemie, maar nu mogen we er dan toch eindelijk heen. Het heeft lang, maar dan ook echt lang geduurd, maar op 30 september verschijnt No Time to Die in de bioscopen. Dit is de laatste film met Daniel Craig in de hoofdrol en hierin zien we hoe zijn 007 nog een keer terug komt met pensioen om af te rekenen met de laatste slechteriken uit zijn verleden. Dat levert Bond behoorlijk wat gevaarlijke situaties op, maar ja gelukkig heeft hij No Time to Die.

Bekijk hieronder de trailer van No Time to Die:

Welke film ga jij in de bios kijken?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.