Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 35 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 35

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van deze week voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Top Netflix films en series

Aan het begin van week 35 zijn dit de top 10 Netflix films en series in Nederland:

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

10. Riverdale

De serie Riverdale staat op de tiende plek in de top 10 Netflix films en series van week 35. Riverdale draait om de avonturen van de tieners Archie, Betty, Jughead en Veronica. Het dorpje wordt namelijk geplaagd door seriemoordenaars, de maffia en andere wazige figuren en soms lijkt het erop dat alleen zij deze slechterikken kunnen stoppen. Alleen naar de middelbare school gaan is anders ook zo saai he?

Bekijk hieronder de trailer van Riverdale seizoen 5:

9. The Old Ways

The Old Ways  staat op de negende plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. In de film bezoekt een verslaggever haar geboorteplaats Veracruz. Hier wil ze een verhaal schrijven over de stamcultuur van het plaatsje. Dat klinkt als een tof idee, totdat ze wordt ontvoerd door lokale inwoners die denken dat ze bezeten is door demonen. Of dat allemaal goed afloopt?

Bekijk hieronder de trailer van The Old Ways:

https://www.youtube.com/watch?v=QzanbaFpSXg

8. Downton Abbey

Sinds een paar weken staat Downton Abbey op Netflix. Dat is een goede zet geweest van de streamingsservice, want de Britse serie staat sindsdien non-stop in de top 10 Netflix films en series. Op dit moment staat de serie op de achtste plek. In het kostuumdrama volgen we het leven van de bewoners van het fictieve landgoed Downton Abbey. We zien hier zowel het luxe leventje van de aristocratie, als dat van hun bedienden. Verschil moest er in die tijd kennelijk wezen!

Bekijk hieronder de trailer van Dowton Abbey:

Bekijk ook:
Dexter is terug in een nieuwe trailer

7. Outer Banks

Outer Banks staat ook al weken in de top 10 sinds het tweede seizoen op Netflix staat. De serie heeft nu de zevende plek in de top 10 Netflix films en series in handen. In Outer Banks zien we hoe tiener John B. samen met zijn vrienden op zoek gaat naar een verloren schat. Dat is een mooi avontuur, alleen zijn zware criminelen ook opzoek naar die zelfde schat. En dat is toch wel enigszins problematisch.

Bekijk hieronder de trailer van Outer Banks seizoen 2:

6. Hit & Run

Hit & Run is een nieuwe serie op Netflix die het sinds de release ook erg goed doet op het platform. De serie staat nu op de zesde plek in de top 10. In Hit & Run wordt de vrouw van Segev aangereden door een auto. Ze overleeft het voorval niet en laat daardoor Segev alleen achter. Hij vermoedt echter dat dit geen ongeluk was en gaat op zoek naar de dader.

Bekijk hieronder de trailer van Hit & Run seizoen 1:

https://www.youtube.com/watch?v=AyF-EQVs9mU&t=48s

5. Sweet Girl

Sweet Girl stond vorige week nog op de eerste plek in de top 10 Netflix films en series, maar moet nu genoegen nemen met een vijfde notering. In de film verliest Ray zijn vrouw aan kanker. Toch had dit voorkomen kunnen worden als een farmaceutisch bedrijf een experimenteel medicijn beschikbaar had gesteld. Ray wil daarom gerechtigheid voor zijn vrouw en komt erachter dat dit bedrijf wel meer schimmige zaakjes doet.

Bekijk hieronder de trailer van Sweet Girl:

4. Tomb Raider

Op de vierde plek in de top 10 Netflix films en series staat Tomb Raider. De hoofdrol wordt dit keer niet gespeeld door Angelina Jolie, maar door Alicia Vikander. In de film gaat Lara Croft op zoek naar haar vader, die jaren geleden is verdwenen. Maar of dit nou zo verstandig was?

Bekijk hieronder de trailer van Tomb Raider

Bekijk ook:
Quiz: Uit welke film komt deze quote?

3. Clickbait

Clickbait heeft op dit moment de derde plek in de Netflix top 10 films en series van deze week te pakken. In de serie wordt de broer van Pia ontvoerd. Vervolgens verschijnt er een filmpje van hem online waarbij staat dat hij sterft wanneer er vijf miljoen views zijn. Dat is pas clickbait!

Bekijk hieronder de trailer van Clickbait:

https://www.youtube.com/watch?v=QwVLObz0MGs

2. SAS: Rise of the Black Swan

De tweede plek in de top 10 Netflix films en series is in de handen van SAS: Rise of the Black Swan. In de film zien we hoe een commando samen met zijn vriendin van Londen naar Parijs reist in de trein. Dat is alleen geen prettig reisje, want de trein wordt gekaapt door gewapende huurlingen.

Bekijk hieronder de trailer van SAS: Rise of the Black Swan:

1. He's all that

Na She's all that kunnen we nu genieten van He's all that op Netflix. Deze nieuwe film staat op dit moment op de eerste plek in de top 10. In de film wedt een influencer dat ze het sukkeltje van de klas kan omtoveren tot de koning van het gala.

Bekijk hieronder de trailer van He's all that:

Wat kijk jij nu op Netflix? Deel je favoriete film of serie hieronder in de comments!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.