Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 34 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 34

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van deze week voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Top Netflix films en series

Aan het begin van week 34 zijn dit de top 10 Netflix films en series in Nederland:

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

10. Riverdale

De serie Riverdale staat op de tiende plek in de top 10 Netflix films en series van week 34. In de serie volgen we de avonturen van de tieners Archie, Betty, Jughead en Veronica. Samen maken ze de meest bizarre dingen mee en nemen ze het onder meer op tegen seriemoordenaars en de drugsmaffia. Vergeleken daarmee lijkt onze middelbare schooltijd toch redelijk tam!

Bekijk hieronder de trailer van Riverdale seizoen 5:

9. Gabby's Poppenhuis

De animatieserie  Gabby's Poppenhuis staat op de negende plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. De kinderserie draait om de schattige avonturen die Gabby samen met haar maatje Pandy Poek meemaakt.

Bekijk hieronder de eerste aflevering van Gabby's Poppenhuis:

https://www.youtube.com/watch?v=FtGey7T7IRI

8. The Kissing Booth 3

Op de achtste plek in de top 10 Netflix films en series in Nederland van dit moment staat The Kissing Booth 3. Deze populaire Netflix filmreeks heeft het altijd goed gedaan op het platform en ook de laatste film is weer erg populair gebleken. In het derde deel moet Elle een keuze maken over haar studietoekomst. Ze kan naar twee verschillende universiteiten gaan, maar er is een probleem. Haar vriendje en haar beste vriend studeren allebei op een andere universiteit. Dus welke keuze moet ze maken? En dan komt ze ook nog een crush uit een oude film tegen…

Bekijk hieronder de trailer van The Kissing Booth 3:

Bekijk ook:
Quiz: Uit welke film komt deze quote?

7. Virgin River

Virgin River heeft op dit moment de zevende plek in de top 10 Netflix films en series te pakken. In de serie zien we hoe een verpleegster uit Los Angeles verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van de staat. Dat is nogal een culture shock, maar uiteindelijk blijkt de verhuizing een van haar beste beslissingen te zijn geweest.

Bekijk hieronder de trailer van Virgin River seizoen 3:

6. Downton Abbey

De immens populaire serie Downton Abbey heeft sinds kort ook het debuut gemaakt op Netflix en daar zijn de kijkers erg blij mee. De serie staat alweer even in de top 10 Netflix films en series en heeft momenteel op de zesde plek in de ranking in handen. In het kostuumdrama volgen we het leven van de bewoners van het fictieve landgoed Downton Abbey. Hierin volgen we zowel het luxe leventje van de aristocratie, als dat van hun bedienden. Tsja, dan zie je weer goed wat voor verschillen er in de maatschappij zijn en waren!

Bekijk hieronder de trailer van Downton Abbey:

5. Huize Herrie – De Film

De vijfde plek in de top 10 Netflix films en series in Nederland wordt op dit moment in beslag genomen door Huize Herrie. In de film zien we hoe Lincoln Herrie samen met zijn gezin naar Schotland gaat. Daar ontdekken ze dat ze afstammen van een koninklijke familie.

Bekijk hieronder de trailer van Huize Herrie – De Film:

4. Outer Banks

Outer Banks staat op de vierde plek in de top 10 Netflix films en series van week 34. In de serie volgen we het avontuur van John B. en zijn vrienden. Zij zijn opzoek naar een mysterieuze schat, en hopen tevens de vermiste vader van John B. te vinden.

Bekijk hieronder de trailer van Outer Banks seizoen 2:

Bekijk ook:
Top 10 bioscoopfilms – augustus 2021

3. Disparu à Jamais

Disparu à Jamais staat op de derde plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. In de Franse serie verdwijnen meerdere belangrijke mensen uit het leven van Guillaume Lucchesi. Als dan ook zijn nieuwe liefde verdwijnt, is de maat vol. Lucchesi gaat op zoek naar zijn vriendin, maar daarbij stuit hij ook op geheimen uit het verleden.

Bekijk hieronder de trailer van Disparu à Jamais:

2. Hit & Run

Weken stond Hit & Run op de eerste plek in de top 10 Netflix films en series, maar nu moet de serie genoegen nemen met een tweede notering. In de serie wordt de vrouw van Segev getroffen door een dodelijk auto-ongeluk. Segev vermoedt echter dat dit een moordaanslag was en gaat op zoek naar de daders.

Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen van Hit & Run:

https://www.youtube.com/watch?v=AyF-EQVs9mU&t=48s

1. Sweet Girl

Sweet Girl staat op de eerste plek in de top 10 Netflix films en series van deze week in Nederland. De film staat sinds kort op Netflix en wordt op dit moment volop gestreamd. In Sweet Girl verliest Ray – gespeeld door Game of Thrones acteur Jason Momoa – zijn vrouw aan kanker, doordat een farmaceutisch bedrijf een duur medicijn niet beschikbaar wilde stellen. Het bedrijf doet wel meer dingen die niet zuiver zijn en Ray is nu gemotiveerd om dat allemaal te onthullen in zijn zoektocht voor gerechtigheid.

Bekijk hieronder de trailer van Sweet Girl:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.