Dexter is terug in een nieuwe trailer 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Dexter is terug in een nieuwe trailer

Dexter fans opgelet, want de spannende televisieshow over de seriemoordenaar komt binnenkort terug op tv. In de bovenstaande video kan je de eerste trailer zien. Ga jij straks (weer) kijken?

Dexter is een Amerikaanse televisieserie die tussen 2006 en 2014 werd uitgezonden op de zender Showtime. In de serie volgden we het leven van Dexter Morgan, een bloedspatroononderzoeker bij de politie van Miami. Voor zijn werk hielp Dexter met het oplossen van moordzaken, maar zelf was hij ook actief als een seriemoordenaar. Dat was een combinatie die af en toe flinke problemen voor hem opleverde.

Dexter telde in totaal acht seizoenen en kwam in 2014 tot een einde. De serie heeft op IMDb een goede beoordeling en krijgt een 8.6 gemiddeld van de kijkers. Dat is een erg hoog cijfer, maar toch waren de kijkers niet overal tevreden over. Zo waren de meeste fans teleurgesteld over de finale, die ook met een 4.6 werd beoordeeld. Nu krijgt de serie een nieuwe kans om dat over te doen.

Bekijk ook:
Trailer: The Suicide Squad

Dexter: New Blood

Vorig jaar werd bekend gemaakt dat Dexter een reboot gaat krijgen. De nieuwe Dexter serie heeft Dexter: New Blood en zal op 7 november in première gaan in Amerika. In Dexter: New Blood keert Michael C. Hall terug als de bekende seriemoordenaar en zien we hoe het met hem gaat tien jaar na de finale van Dexter. In de nieuwe serie leeft Dexter in een klein dorpje in de staat New York. Daar probeert hij een anoniem leven te leiden zonder al te veel moorden te plegen, maar dat lijkt toch niet zo makkelijk te gaan. Dan krijgt hij het nog moeilijker als het dorpje ook nog eens wordt opgeschrikt door een aantal duistere gebeurtenissen…

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.