Hier studeert prinses Alexia 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Hier studeert prinses Alexia

Prinses Alexia heeft Nederland ingeruild voor Wales. De prinses is gaan studeren aan het United World College of the Atlantic en heeft vandaag haar eerste schooldag gehad. Op de onderstaande video kan je de nieuwe school van prinses Alexia zien. 

Prinses Alexia zat voor de zomer nog in de vierde klas van het Christelijk Gymnasisum Sorghvliet in Den Haag, maar daar is ze vandaag niet meer teruggekeerd. De prinses verruilde namelijk haar middelbare school voor de prestigieuze school in Wales. Daar gaat ze de komende twee jaar haar opleiding afmaken. Op twitter werd een foto van haar eerste schooldag gedeeld:

Heel bijzonder is de komst van prinses Alexia niet voor het United World College of the Atlantic. De school in Wales is namelijk wel gewend om koninklijk bloed over de vloer te krijgen. Koning Willem-Alexander was er in de periode 1983-1985 ook student. De Belgische prinses Elisabeth – de troonopvolger van koning Filip – studeerde onlangs nog in Wales, en momenteel studeert ook de Spaanse prinses Leonor daar. Zo hoeft de Nederlandse prinses zich in ieder geval niet alleen te voelen.

Bekijk ook:
Zoveel geld heeft Hamas jaarlijks beschikbaar voor de strijd tegen Israël

De school kan je in de onderstaande video zien:

Prinses Alexia

Prinses Alexia Juliana Marcela Laurentien is het tweede kind van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. De prinses staat tweede in de lijn van de Nederlandse troonopvolging, achter de Prinses van Oranje Amalia.

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.