Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 33 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 33

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van deze week voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Top Netflix films en series

Aan het begin van week 33 zijn dit de top 10 Netflix films en series in Nederland:

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

10. Virgin River

Op de tiende plaats in de top 10 Netflix films en series van deze week staat Virgin River.  In de serie volgen we een verpleegster die het drukke stadsleven inruilt voor een bestaan in een dorpje in the middle of nowhere. Dat is best nog wel een verandering, maar deze move lijkt uiteindelijk helemaal goed voor haar uit te pakken!

Bekijk hieronder de trailer van het derde seizoen van Virgin River:

9. Jurassic World – Fallen Kingdom

Jurassic World – Fallen Kingdom staat op de negende plek in de top 10 Netflix films en series in Nederland. Fallen Kingdom is de opvolger van Jurassic World en speelt zich een paar jaar later af. Het park op het eiland is verlaten en alleen dinosauriërs leven er nog. Dan blijkt dat het voortbestaan van de dino's wederom wordt bedreigd, want de vulkaan van het eiland blijkt op uitbarsten te staan. Owen en Claire keren daarom noodgedwongen terug om de beestjes te redden.

Bekijk hieronder de trailer van Jurassic World – Fallen Kingdom:

8. Grace and Frankie

Grace and Frankie staat op de achtste plek in de top 10 Netflix films en series. In de serie zien we hoe het leven van de dames volledig overhoop wordt gehaald wanneer hun echtgenoten Robert en Sol op elkaar verliefd worden en dus willen scheiden met de vrouwen. Dat is nogal een shock, maar blijkt wel het begin te zijn van een mooie vriendschap.

Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen van Grace and Frankie:

Bekijk ook:
Top 10 bioscoopfilms – augustus 2021

7. Downton Abbey

De hitserie Downton Abbey staat sinds kort ook op Netflix en heeft gelijk de zevende plek in de top 10 Netflix films en series te pakken. In dit kostuumdrama volgen we het leven van de bewoners van het landgoed Downton Abbey.

Bekijk hieronder de trailer van Downton Abbey:

6. Outer Banks

De zesde plek van de top 10 Netflix films en series van deze week wordt in beslag genomen door Outer Banks. In de serie volgen we de tiener John B. en zijn vrienden. Zij zijn op jacht naar een mysterieuze schat, terwijl ze ook nog de vermiste vader van John proberen te vinden. Zij zijn echter niet de enige die op schattenjacht zijn, dus dat levert soms behoorlijke problemen op.

Bekijk hieronder de trailer van Outer Banks seizoen 2:

5. Monster Hunter

Monster Hunter staat op dit moment op de vijfde plek in de top 10 Netflix films en series. In de film zien we hoe Army Ranger Natalie Artemis samen met haar team plotseling in een andere wereld verzeild raakt. Dat is al niet prettig, maar die wereld zit ook nog eens vol met gevaarlijke en levensgrote monsters. Daar overleven is een enorme opgave, maar de soldaten geven niet zo maar op!

Bekijk hieronder de trailer van Monster Hunter:

4. Beckett

Beckett staat op de vierde plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. In de film zien we hoe een Amerikaanse toerist op vakantie is in Griekenland. Lekker relaxt zou je denken, maar dan wordt hij plotseling onterecht verdacht van ernstige misdrijven en moet hij er alles aan doen om zijn naam te zuiveren.

Bekijk hieronder de trailer van Beckett:

Bekijk ook:
Quiz: Uit welke serie komt deze quote?

3. Disparu à Jamais

Disparu à Jamais staat op de derde plek in de top 10 Netflix films en series. In deze verfilming van het boek van Harlan Coben zijn meerdere belangrijke mensen uit het leven van Guillaume Lucchesi verdwenen. Als dan ook zijn nieuwe liefde verdwijnt, lijkt er wel iets heel vreemds aan de hand te zijn. Hij gaat naar haar op zoek, maar daarbij rakelt hij ook geheimen uit het verleden op.

Bekijk hieronder de trailer van Disparu à Jamais:

2. The Kissing Booth 3

Het derde deel van The Kissing Booth staat op de tweede plek in de top 10 Netflix films en series. In de film moet Elle beslissen waar ze gaat studeren. Er is alleen een probleem; haar vriendje en haar beste vriend studeren allebei op een totaal andere locatie. Dus waar moet ze naar toe?

Bekijk hieronder de trailer van The Kissing Booth 3:

1. Hit & Run

De serie Hit & Run is momenteel het aller populairste op Netflix en staat momenteel op de eerste plek in de top 10 populairste Netflix films en series. De serie is daarmee behoorlijk populair in Nederland, want vorig week stond deze ook nog op de eerste plek. In Hit & Run wordt de vrouw van Segev aangereden door een auto. Ze overleeft het voorval niet en daarnaast vermoedt Segev dat het niet om een ongeluk gaat. Hij gaat opzoek naar de moordenaars van zijn vrouw en hierbij ontdekt hij geheimen die hij nooit voor mogelijk had gehouden.

Bekijk hieronder de trailer van Hit & Run seizoen 1:

https://www.youtube.com/watch?v=AyF-EQVs9mU&t=48s

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

One Comment

  1. Ag Reply

    HeyNick,

    Ik heb na 6 jaar mijn Netflix abonnement opgezegd vanwege verplicht(!) vaccineren Covid19 bij personeel, acteurs, regisseurs en overige medewerkers. Dit druist tegen de grondwet in.
    Principes. Dan maar geen Netflix films. Bovendien is het merendeel pulp.

    Succes verder.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.