La Casa de Papel: Netflix deelt trailer van laatste seizoen 14
Saved Read later
Deel dit bericht

La Casa de Papel: Netflix deelt trailer van laatste seizoen

Netflix-kijkers opgelet! De streamingsdienst heeft vandaag namelijk de trailer van het tweede deel van seizoen 5 van de hitserie La Casa de Papel online gezet. De trailer zit vol met actie en spannende momenten en dat belooft dus veel goeds! In de onderstaande video is de trailer te zien. Heb jij er al zin in?

In het vijfde seizoen van La Casa de Papel zitten de Professor zijn handlangers in flinke problemen. De overval op de Koninklijke Munt van Spanje gaat helemaal niet volgens plan en er zijn zelfs dodelijke slachtoffers gevallen. De Professor lijkt voorlopig even veilig te zijn, maar de spanning in de bank is naar een nieuw hoogtepunt gestegen. Kan dat nog goed aflopen, of weten onze favoriete bankovervallers met hun rode pakken en Dali maskers toch nog op miraculeuze wijze te ontsnappen?

La Casa de Papel cast

In het vijfde seizoen van La Casa de Papel zullen de grote favorieten weer terugkeren. Zo speelt Úrsula Corberó de rol van Tokio en is Álvaro Morte weer te zien als El Professor. Daarnaast kunnen we ook oude bekenden zoals Raquel/Lissboa (Itziar Ituño), Rio (Miguel Herrán), Mónica/Stockholm (Esther Acebo) en Denver (Jaime Lorente) verwachten. Zelfs Berlín – gespeeld door Pedro Alonso – heeft een rol in het vijfde seizoen van La Casa de Papel, al is hij alleen te zien in flashbacks.

Bekijk ook:
Bella Ciao: waar komt het liedje uit La Casa de Papel vandaan?

Wanneer verschijnt La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix?

Je moet nog heel even geduld hebben voordat het tweede deel van het vijfde seizoen van La Casa de Papel op Netflix verschijnt. De tweede helft wordt namelijk op 3 december online gezet.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.