Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 32 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 32

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van deze week voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Top Netflix films en series – week 32

Aan het begin van week 32 zijn dit de top 10 Netflix films en series in Nederland:

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

10. Hotel Transylvanië 3 – Een monsterlijk leuke vakantie

Op de tiende plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment staat Hotel Transylvanië 3 – Een monsterlijk leuke vakantie. In de animatiefilm verrast Mavis Dracula met een reis voor de familie op een cruiseschip. Aan boord wordt Dracula verliefd op de kapitein van het schip. Er is alleen één probleempje; zij is de afstammeling van Abraham van Helsing, en die was nou niet bepaald fan van Dracula.

Bekijk hieronder de trailer van Hotel Transylvanië 3 – Een monsterlijk leuke vakantie:

9. Sex/Life

Sex/Life staat op de negende plek in de top 10 Netflix films en series van week 31. In de serie – die al weken populair is in Nederland – volgen we een getrouwde huismoeder die voor een flink dilemma komt te staan. Ze komt namelijk een ex tegen waarmee ze best weer een avontuurtje wil beleven. Maar ja, dan moet ze wel haar gezinnetje voor op het spel zetten… Welke keuze gaat ze maken?

Bekijk ook:
10 effectieve sporten om snel fitter te worden

Bekijk hieronder de trailer van Sex/Life seizoen 1:

https://www.youtube.com/watch?v=x580mowu5Gs

8. Top Secret Ufo Projects Declassified

Op de achtste plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment staat de nieuwkomer Top Secret Ufo Projects Declassified. In deze documentaire worden waarnemingen van UFO's nader uitgelicht. Bestaan aliens dan toch echt? Of hebben ze iets anders zien vliegen?

Bekijk hieronder de trailer van Top Secret Ufo Projects Declassified:

7. Resort to Love

Op de zevende plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment staat Resort to Love. In deze film zien we hoe Erica op pijnlijke wijze vlak voor haar bruiloft wordt gedumpt. Ze verhuist daarom naar een tropisch eiland om hiervan te herstellen. Ze gaat hier aan de slag als een zangeres op een luxe resort en dat lijkt een prima baan te zijn. Tenminste, totdat ze voor haar ex-verloofde mag zingen op zijn bruiloft in hetzelfde resort.

Bekijk hieronder de trailer van Resort to Love:

6. Aftermath

Op de zesde plek in de top 10 populairste Netflix films en series van deze week staat Aftermath. Dit is een horrorfilm waarbij een stel hun huwelijk probeert te redden door te verhuizen. Ze komen terecht in een prachtig huis, maar dan blijkt al gauw dat er iets niet helemaal pluis is.

Bekijk hieronder de trailer van Aftermath:

5. Vivo

Vivo staat op de vijfde plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment. De animatiefilm volgt het leven van de kinkajoe Vivo die op een bijzondere reis gaat om zo zijn levenslot te vervullen.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

Bekijk hieronder de trailer van Vivo:

4. Virgin River

De vierde plek van de top 10 Netflix films en series van week 32 wordt in beslag genomen door Virgin River. In de serie zien we hoe een verpleegster het drukke stadsleven inruilt voor een bestaan in the middle of nowhere. Dat lijkt op het begin een vrij drastisch en twijfelachtig besluit, maar al gauw blijkt het leven in het kleine dorpje nog niet zo slecht te zijn.

Bekijk hieronder de trailer van Virgin River seizoen 3:

3. Cocaine Cowboys – The Kings of Miami

Cocaine Cowboys – The Kings of Miami heeft de derde plek in de top 10 Netflix films en series te pakken. Deze misdaadserie – gebaseerd op een waargebeurd verhaal – laat zien hoe twee jeugdvrienden uitgroeien tot twee van de machtigste drugsbaronnen van Miami.

Bekijk hieronder de trailer van Cocaine Cowboys – The Kings of Miami:

2. Outer Banks

Vorige week was Outer Banks nog het populairste, maar nu moet de serie genoegen nemen met een tweede plek in de top 10 populairste Netflix films en series. In Outer Banks zien we hoe John B – samen met zijn vrienden – opzoek gaat naar een legendarische schat en zijn verdwenen vader.

Bekijk hieronder de trailer van Outer Banks seizoen 2:

1. Hit & Run

Nieuwkomer Hit & Run staat op dit moment op de eerste plek in de top 10 Netflix films. In de serie gaat een man met een duister verleden op zoek nar de ware toedracht van de dood van zijn vrouw. Hij vermoedt dat het geen simpel ongeluk was en dat zijn verleden hier iets mee te maken heeft. Hij zint op wraak en zal er alles voor doen om dat ook te krijgen…

Bekijk hieronder de trailer van Hit & Run seizoen 1:

https://www.youtube.com/watch?v=AyF-EQVs9mU&t=48s

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.