Top 10 bioscoopfilms - juni 2021 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 bioscoopfilms – juni 2021

De bioscopen gaan op 5 juni weer open en dan kunnen we eindelijk weer naar de film! Er verschijnen in juni gelijk weer een heleboel leuke films, en in deze top 10 geven we onze aanraders voor deze maand! Welke film ga jij in de bioscoop kijken?

1. De Slag om de Schelde – 5 juni

In de Slag om de Schelde keren we terug naar het jaar 1944. Tijdens de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog vechten de geallieerden een verbitterde strijd tegen de Duitsers in Zeeland. De film gaat vooral om de Slag om de Schelde, de grootste operatie die op Nederlands grondgebied plaatsvond tijdens de Tweede Wereld Oorlog.

De Slag om de Schelde verschijnt op 5 juni in de bioscopen. Hoofdrollen in De Slag om De Schelde worden gespeeld door Gijs Blom en Jamie Flatters. Blom speelde eerder in de Netflix-serie The Letter for the King en de film Jongens. Flatters had eerder een rol in de serie Liar, en is straks ook te zien in de nieuwe Avatar-films van James Cameron. Daarnaast heeft ook Tom Felton een rol in de film. Felton is vooral bekend als Draco Malfoy van de Harry Potter films. De film is geregisseerd door Matthijs van Heijningen Jr.

Bekijk hieronder de trailer van De Slag om de Schelde:

2. Cruella – 9 juni

Na het enorme succes van Malificent met Angelina Jolie, heeft Disney besloten om meer slechteriken een eigen film te geven. Cruella is de volgende badwoman die in de spotlight staat, en in de film krijgen we een kijkje in het leven van Cruella voordat ze de 101 dalmatiërs wilde gebruiken voor een nieuwe jas.

Op 9 juni verschijnt Cruella in de bioscoop. De hoofdrol wordt gespeeld door Emma Stone, die in 2017 een Oscar won voor haar rol in La La Land. Emma Thompson heeft ook een belangrijke rol in de film. Cruella is geregisseerd door Craig Gillespie.

Bekijk hieronder de trailer van Cruella:

Bekijk ook:
Top 10 beste Disney films aller tijden

3. The Conjuring: The Devil Made Me Do It – 10 juni

Ed en Lorraine Warren zijn terug om het kwaad te bestrijden. In hun derde The Conjuring film raken de Warrens betrokken bij een rechtszaak waar een gruwelijke moord centraal staat. Heeft de duivel iets te maken met de moord, of probeert de dader iedereen voor de gek te houden? Extra spannend is dat de film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal!

The Conjuring: The Devil Made Me Do It verschijnt op 10 juni in de bioscopen. Vera Farmiga en Patrick Wilson zijn in de film weer te zien als Ed en Lorraine Warren. The Conjuring 3 is geregisseerd door Michael Chaves.

Bekijk hieronder de trailer van The Conjuring: The Devil Made Me Do It:

4. Demon Slayer – Kimetsy no Yaiba – The Movie: Mugen Train – 10 juni

Voor fans van anime verschijnt er in juni ook een leuke film in de bioscopen. De populaire anime Demon Slayer heeft namelijk een eigen film gekregen. In de film Mugen Train, die zich afspeelt na de gebeurtenissen van de anime, beleven Tanjiro, Nezuko, Zenitsu,en Inosuke een nieuw avontuur. Samen moeten ze het mysterie van de Mugen Train oplossen; 40 passagiers van de trein zijn namelijk spoorloos verdwenen. Wat is hier gebeurd?

Demon Slayer – Kimetsy no Yaiba – The Movie: Mugen Train verschijnt op 10 juni in de bioscopen.

Bekijk hieronder de trailer van Demon Slayer: Mugen Train:

Bekijk ook:
Top 10 populairste Pokémon van 2020

5. Godzilla vs Kong – 17 juni

Wie is nou de koning van alle monsters? Is het Godzilla of de de reuze aap King Kong? In de film Godzilla vs Kong krijgen we antwoord op die vraag.

Godzilla vs Kong verschijnt op 17 juni in de bioscopen. De hoofdrollen worden uiteraard “gespeeld” door de twee monsters, maar in de film zijn ook Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry en Kyle Chandler te zien.

Bekijk hieronder de trailer van Godzilla vs Kong:

6. Judas and the Black Messiah – 17 juni

In Judas and the Black Messiah moet William O’Neal infiltreren in de Black Panther beweging. Het is de bedoeling dat hij de leider van de Panthers hierbij goed in de gaten houdt. Het is een lastige taak, want staat hij wel aan de goede kant in dit verhaal? Een lastige gewetensvraag dus en dan wordt hij ook nog eens verliefd op een ander lid van de Panthers. Kan dat nog goed aflopen?

Judas and the Black Messiah verschijnt op 17 juni in de bioscopen. De hoofdrollen worden gespeeld door LaKeith Stanfield en Daniel Kaluuya. Beide heren ontvingen een Oscarnominatie voor hun rol in de film, en Kaluuya ging ook met het prestigieuze beeldje naar huis.

Bekijk hieronder de trailer van Judas and the Black Messiah:

Bekijk ook:
Nomadland wint Oscar voor beste film

7. A Quiet Place Part II – 24 juni

Maak geen geluid, want anders komen de monsters van A Quiet Place Part II misschien wel op je af.. In het tweede deel moet het gezin van Evelyn zien te overleven in een wereld vol met bedreigingen. Kan ze ook het tweede deel wederom weerstand bieden tegen de monsters, of wordt Part II haar dan toch fataal?

A Quiet Place Part II verschijnt op 24 juni in de bioscoop. Emily Blunt speelt wederom de hoofdrol in de film. Daarnaast zijn ook Millicent Simmonds, Noah Jupe en John Krasinski weer te zien. Krasinski – de man van Emily Blunt – is tevens de regisseur van de film.

Bekijk hieronder de trailer van A Quiet Place Part II:

8. Chaos Walking – 24 juni

Op een planeet met mannen komt er opeens een vrouw te voorschijn. Daar moet je als jongedame natuurlijk al niet aan denken, en dan zijn er nog genoeg andere bedreigingen op de planeet. Gelukkig wil een jongen haar wel beschermen, maar zijn ze samen sterk genoeg om te overleven?

Chaos Walking verschijnt op 24 juni in de bioscopen. Hoofdrollen worden gespeeld door Tom Holland en Daisy Ridley.

Bekijk hieronder de trailer van Chaos Walking:

Bekijk ook:
Deze Marvel films verschijnen er in de komende jaren

9. Zwaar Verliefd! 2 – 24 juni

Ruben en Isa zijn weer terug, en in de film zien we hoe het schattige koppel gaat samenwonen. Dat gaat alleen niet helemaal vlotjes en dan ontmoet Isa ook nog eens haar droomman. Loopt dat goed af, of wordt dat een zware scheiding?

Op 24 juni verschijnt het tweede deel van Zwaar Verliefd! in de bios. Hoofdrollen worden weer gespeeld door Barbara Sloesen en Jim Bakkum.

Bekijk hieronder de trailer van Zwaar Verliefd 2!:

10. The Croods 2: A New Age – 30 juni

De prehistorische familie uit The Croods keert ook terug voor een nieuwe film. The Croods krijgen in de nieuwe film buurtjes, maar of ze blij zijn met het nieuwe gezelschap is maar de vraag. Toch moeten ze uiteindelijk wel met elkaar samenwerken, anders zou het nog wel eens slecht met ze kunnen aflopen.

The Croods 2 verschijnt op 30 juni in de bioscopen. In de animatiefilm zijn onder meer stemmen te horen van Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds en Peter Dinklage.

Bekijk hieronder de trailer van The Croods 2: A New Age:

https://www.youtube.com/watch?v=eLd55DPT9lE

Welke film ga jij absoluut in de bioscoop kijken?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.