Top 10 bioscoopfilms - juli 2021 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 bioscoopfilms – juli 2021

In de maand juli verschijnen er weer flink wat nieuwe films in de bioscopen. In deze top 10 geven we onze aanraders voor deze maand! Welke film ga jij straks in de bioscoop kijken?

1. In the Heights – 1 juli

In the Heights is een Amerikaanse musicalfilm die gebaseerd is op de gelijknamige Broadway productie. De film – die vol met leuke liedjes zit – volgt het leven van een groep jonge Latijns-Amerikaanse mannen en vrouwen in New York die dromen over een beter leven.

Bekijk hieronder de trailer van In the Heights:

2. The Forever Purge – 1 juli

Het is weer tijd voor een nieuwe Purge film. In de filmwereld van The Purge wordt er in Amerika elk jaar een dag georganiseerd waarbij alle misdaad toegestaan is. Dat klinkt natuurlijk niet verstandig en in de film is goed te zien waarom. The Forever Purge is het vijfde en laatste deel van de filmreeks en hierin is de Purge eindelijk afgeschaft. Klinkt goed zou je denken, maar niet iedereen is het eens met die beslissing…

Bekijk hieronder de trailer van The Forever Purge

3. Quo Vadis, Aida? – 1 juli

Quo Vadis, Aida? is een Bosnische film uit 2020 die genomineerd werd voor een Oscar. In de film volgen we het leven van Aida, een vertaler voor de de VN in Srebrenica. Het Servische leger neemt de stad over en de familie van Aida probeert haar toevlucht te zoeken in het VN-kamp. In de film spelen ook enkele Nederlandse acteurs mee.

Bekijk hieronder de trailer van Quo Vadis, Aida?:

Bekijk ook:
Deze Marvel films verschijnen er in de komende jaren

4. Black Widow – 7 juli

Scarlett Johanson Johansson keert nog een keer terug als de superheldin Natasha Romanoff in haar eigen Black Widow film. Romanoff wordt in de film geconfronteerd met haar duistere spionnenverleden, voordat ze een Avenger werd. Ze gaat daarbij de confrontatie aan met de slechterik The Taskmaster, daarbij krijgt ze de hulp van oude bekenden Yelena Belova, Red Guardian en Melina Vostokoff.

Bekijk hieronder de trailer van Black Widow:

5. Fast & Furious 9 – 8 juli

In de nieuwe Fast & Furious film krijgt Dom Toretto ruzie met zijn jongere broertje. Dat is op zich al een groot probleem, maar zijn broertje krijgt daarbij ook nog eens de hulp Cipher – een vijand uit een andere film. Kan dat goed aflopen?

Bekijk hieronder de trailer van Fast & Furious 9:

6. Run – 15 juli

In de film Run volgen we het leven van tiener Chloe. Chloe zit in een rolstoel, komt bijna nooit in contact met andere mensen, en krijgt thuisonderwijs van haar moeder. Het is een eenzaam leven en dan komt Chloe ook nog achter een duister geheim dat haar moeder al die jaren voor haar verborgen heeft gehouden. Dan zit er misschien nog maar een ding op, zoals de titel misschien doet vermoeden…

Bekijk hieronder de trailer van Run:

7. I Care a Lot – 15 juli

In I Care a Lot speelt Rosamun Pike de rol van Marla Grayson. Grayson is een legale voogd van bejaarden die hun financiën zelf niet meer goed kunnen regelen. Dat klinkt als een mooie baan, maar Grayson gebruikt het geld van de bejaarden om haar eigen luxe leventje te bekostigen. Dat gaat haar redelijk goed af, totdat ze een dame tegenkomt die zich niet zo makkelijk laat oplichten.

Bekijk hieronder de trailer van I Care a Lot:

Bekijk ook:
De 10 duurste films ooit gemaakt!

8. Hitman's Wife's Bodyguard – 22 juli

Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson zijn terug als bodyguard Michael en huurmoordenaar Darius Kincaid. Michael is overspannen en moet op orders van de dokter rust nemen. Hij gaat op vakantie, maar die valt al gauw in het water als de vrouw van Darius Michael om hulp vraagt.

Bekijk hieronder de trailer van Hitman's Wife's Bodyguard:

9. De Luizenmoeder – De Film – 28 juli

De Luizenmoeder is terug! In de film moet Juf Ank meegaan met de tijd en omgaan met de gevolgen van het coronavirus. Dat is natuurlijk geen gemakkelijke opgave, zoals we allemaal zelf wel weten. Wij zijn zeer benieuwd hoe de basisschool De Klimop het virus heeft overleefd!

Bekijk hieronder de trailer van De Luizenmoeder – De Film:

10. Escape Room: Tournament of Champions – 29 juli

Een escape room is normaal gesproken een leuk uitje, maar in de film Escape Room: Tournament of Champions kan je maar beter niet mee doen. Als je namelijk niet op tijd ontsnapt kan dit wel eens dodelijke gevolgen hebben. Toch maar gaan bowlen dan?

Bekijk hieronder de trailer van Escape Room: Tournament of Champions:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.