Video: Heftige brand op veerboot in Indonesië; passagiers springen in het water om te ontsnappen 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Video: Heftige brand op veerboot in Indonesië; passagiers springen in het water om te ontsnappen

Een veerboot in Indonesië is op zaterdag in de brand gevlogen. Op het moment van de brand bevond de boot zich midden op het water en waren er bijna 200 mensen aan boord. De passagiers en de bemanning sprongen in het water om te ontsnappen aan het vuur. Op de bovenstaande video kan je de beelden van de brand en de vluchtende aanwezigen zien. En die zien er best heftig uit!

Alle mensen die de Titanic wel eens hebben gezien weten dat een lekker tochtje op het water niet altijd goed afloopt… De passagiers van een Indonesische veerboot kunnen dat na zaterdag ook beamen. Tijdens een tochtje schiet de veerboot in vuur en vlam. Het blijft niet bij een klein brandje en binnen de kortste keren is de hele boot in een vuurbal veranderd. Als passagier kan je dan nog maar een ding doen; en dat is in het water springen en wachten totdat je gered wordt. Dat is precies wat de passagiers deden, en vanuit het water zien ze de boot langzaam afbranden.

Bekijk ook:
Heftig: Amerikaanse politieagenten gebruiken pepperspray tegen negenjarig meisje

In tegenstelling tot de Titanic kende dit heftige avontuur gelukkig wel een goed einde. Volgens de autoriteiten is er namelijk niemand gewond geraakt. Wat de brand heeft veroorzaakt is nog niet bekend. Maar een ding is wel zeker, dit boottochtje zullen de passagiers niet snel meer vergeten.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.