Top 10 populairste Pokémon van 2020 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 populairste Pokémon van 2020

10. Gengar

Gengar is een ghost/poison soort, en hoort bij de allereerste generatie van Pokémon. Gengar is de geëvolueerde vorm van Haunter, die weer uit een Gastly voorkomt. Pokémon trainers van het eerste uur zullen Gengar ook herkennen van de Pokémon-intro van de games Red en Blue. Daar vecht hij met een Nidorino. Die intro werd ook gebruikt voor de serie en is te zien in de video.

9. Gardevoir

Gardevoir is een psychic/fairy Pokémon en werd tijdens de derde generatie van games geïntroduceerd. Gardevoir is de geëvolueerde vorm van Kirlia, die weer uit een Ralts voorkomt.

8. Rayquaza

Rayquaza is een dragon/flying Pokémon en werd ook tijdens de derde generatie van games geïntroduceerd. De legendarische Pokémon stond destijds op de voorkant van Pokémon Emerald. Rayquaza is tevens de enige legendarische Pokémon in de top 10 populairste Pokémon van 2020.

7. Garchomp

Garchomp is een dragon/ground Pokémon en behoort tot de vierde generatie Pokémon. De Pokémon is de evolutie van Gabite, die weer evolueert uit een Gible.

Bekijk ook:
Het gezicht van Trending.nl worden? Dit is je kans!

6. Sylveon

Sylveon is een fairy Pokémon van de zesde generatie. Sylveon is een van de nieuwste Eevee-evoluties, maar niet de enige Eevee-evolutie van deze top 10.

5. Umbreon

Umbreon is een dark Pokémon en stamt af van de tweede generatie Pokémon. Umbreon is ook een van de Eevee-evoluties. Samen met Sylveon zijn zij de populairste Eevee-evoluties van dit moment.

4. Charizard

Charizard is misschien wel een van de bekendste Pokémon aller tijden. De Pokémon uit de eerste generatie stond op de voorkant van de game Red en de remake Fire Red, en had daarnaast een prominente rol in de animatieserie. Charizard is de evolutie van Charmeleon, die weer voorkomt uit Charmander.

3. Mimikyu

Mimikyu is de op twee na populairste Pokémon en de meest nieuwe Pokémon van deze lijst. Mimikyu zal veel mensen doen denken aan de meest bekende Pokémon ooit: Pikachu. En dat is niet zonder reden. De Pokémon zag er oorspronkelijk anders uit en voelde zich eenzaam. Zo eenzaam dat de Pokémon besloot zich te verkleden als Pikachu om zo meer vrienden te krijgen. Missie geslaagd, want Mimikyu staat op plek drie, terwijl Pikachu niet eens in de top 10 staat.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

2. Lucario

Lucario is de op een na populairste Pokémon van 2020 en behoort tot de vierde generatie. De fighting/steel Pokémon lijkt een beetje op een blauw met zwarte wolf en is de evolutie van Riolu. In de games kon Riolu alleen evolueren als die een goede band had met de trainer.

1. Greninja

 

Greninja is de populairste Pokémon van 2020. De ninja Pokémon komt uit de zesde generatie en is daarmee een van de nieuwere Pokémon van deze top 10. Greninja is een water/dark Pokémon en komt voor uit Frogadier, wat de evolutie van Froakie is. In de animatieserie is er zelfs een speciale vorm van de Pokémon: de Ashgreninja, een soort mix van trainer Ash Ketchum en Greninja.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.