Wordt de nieuwe James Bond een vrouw? Deze 10 actrices kunnen Daniel Craig opvolgen als de nieuwe 007 8
Saved Read later
Deel dit bericht

Wordt de nieuwe James Bond een vrouw? Deze 10 actrices kunnen Daniel Craig opvolgen als de nieuwe 007

De nieuwe James Bond film No Time To Die is de vijfde en laatste film waarin Daniel Craig te zien zal zijn als de bekende spion 007. Dit betekent dat de filmstudio nu druk opzoek is naar een nieuwe James Bond. Waarschijnlijk wordt die rol wederom vertolkt door een man, maar het is ook niet ondenkbaar dat een vrouw voor het eerst te zien zal zijn als de nieuwe 007. Hieronder zetten we 10 actrices op een rij die Daniel Craig wellicht kunnen opvolgen als de nieuwe James Bond. Wie is jouw favoriet?

1. Lashana Lynch

Volgens de bookmakers is Lashana Lynch de grootste kanshebber om de nieuwe James Bond te worden als de studio kiest voor een vrouw. Dat is niet zo gek, want Lynch weet al hoe het is om 007 te zijn. In de film No Time To Die speelt ze namelijk ook al de vrouwelijke opvolgster van de gepensioneerde James Bond. Zo is het dus niet heel vergezocht dat de actrice in de toekomst nog een keer in deze rol gaat kruipen. Als de studio voor continuïteit kiest, dan zijn de kansen voor Lynch zeker niet klein te noemen.

2. Emilia Clarke

Het kan ook zijn dat de makers van James Bond een nieuwe weg willen inslaan en dan zouden ze wel eens uit kunnen komen bij Emilia Clarke. Volgens de bookmakers is Clarke namelijk – na Lynch – de andere actrice die een aanzienlijke kans zou maken op deze rol. Clarke weet wel hoe het is om in een grote actieproductie te spelen. Zo was ze acht seizoenen lang te zien als Daenerys Targaryen in de hit-serie Game of Thrones en speelde ze tevens grote rollen in Solo: A Star Wars Story en Terminator Genisys.

3. Priyanka Chopra

Priyanka Chopra wordt ook genoemd als een kandidaat voor de rol van James Bond. De actrice uit India heeft wel vaker dit soort rollen gespeeld. Zo speelde ze de hoofdrol in de serie Quantico en was ze ook te zien als slechterik in de film Baywatch.

Bekijk ook:
Speculatie: 10 mogelijke James Bond kandidaten

4. Gal Gadot

Of wordt Wonder Woman de nieuwe vrouwelijke James Bond? Dat zou kunnen, want bookmakers denken ook dat Gal Gadot een kleine kans maakt om de nieuwe 007 te worden. De Israëlische actrice kennen de meeste mensen als Diana Prince / Wonder Woman, maar wie weet staat ze in de nabije toekomst nog beter bekend als 007?

5. Jodie Comer

Sinds 2018 speelt Jodie Comer de rol van de bijzondere huurmoordenares Villanelle in de serie Killing Eve en sindsdien kan de filmwereld niet genoeg van haar krijgen. Ze is een van de populairste actrices van dit moment en haar bekendheid zou helemaal exploderen als ze straks ook nog te zien zou zijn als de nieuwe James Bond.

6. Margot Robbie

Villanelle is niet de enige “slechterik” die genoemd wordt als mogelijke opvolger van James Bond, want ook de actrice die de rol van Harley Quinn speelt zou straks zo maar de nieuwe 007 kunnen zijn. Margot Robbie speelde onder meer al in grote films zoals The Suicide Squad en The Wolf of Wall Street. Al is het wel de vraag of ze nog de tijd heeft voor de rol van James Bond, want naar verluidt speelt Robbie ook de hoofdrol in een nieuwe Pirates of the Caribbean film.

7. Angelina Jolie

Angelina Jolie zou ook geen verkeerde keuze zijn voor de rol van James Bond al is de actrice misschien wel net iets te oud. Toch heeft Jolie met haar rollen in onder meer Tomb Raider, Wanted en Salt laten zien dat ze een geschikte 007 zou zijn.

Bekijk ook:
James Bond Quiz

8. Alicia Vikander

Angelina Jolie is niet de enige Lara Croft die geschikt is voor de 007 positie, want ook Alicia Vikander zou kunnen schitteren in deze rol. Vikander is ook wel bekend met actie- en spionnenfilms. Zo speelde ze een grote rol in The Man from U.N.C.L.E en was ze ook te zien als Lara Croft in Tomb Raider.

9.  Hayley Atwell

Als iemand ervaring heeft met grote actiefilms, dan is het Hayley Atwell wel. Atwell was onder meer te zien in meerdere Marvel producties als agent Peggy Carter en kreeg voor die rol zelfs een eigen serie. In de toekomst is ze ook te zien in twee Mission Impossible films met Tom Cruise en dat komt ook wel erg in de buurt van een James Bond film.

10. Emily Blunt

Als laatste zou ook Emily Blunt geen gekke keuze zijn als de nieuwe vrouwelijke James Bond. Ook Blunt heeft namelijk aardig wat ervaring met actiefilms. Zo heeft ze in films regelmatig op aliens gejaagd, want ze speelde onder meer in Edge of Tomorrow en de A Quiet Place films. Een paar Bond-villains moeten dan geen probleem meer zijn, toch?

Welke vrouw vind jij een geschikte opvolger van Daniel Craig als James Bond?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.